Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwwiiiiiihhhhh

Chciałabym, żeby moi rodzice się rozwiedli

Polecane posty

Gość wwwwwiiiiiihhhhh

Już jako dziecko chciałam. To nieprawda, że dzieci potrzebują oboje rodziców przy sobie. Ja najbardziej cieszyłam się zawsze, gdy mój ojciec wyjeżdżał do pracy do Niemiec. Jak wracał to często pił, a poza tym traktował beznadziejnie moją matkę :( I do tej pory tak jest. Dziś na przykład byłam z moją mamą na zakupach i ona coś tam kupiła dla mojego ojca, co on niby chciał do jedzenia. Po powrocie on stwierdził, że to smakuje jak gówno i to wyrzucił i jeszcze miał do niej pretensje o to, widziałam jak było jej przykro, więc zaczęłam jej bronić, stwierdziłam, żeby następnym razem sam sobie kupował, a poza tym to zachowuje się jak sfochowana 10-latka. On wtedy śmiertelnie się obraził i sobie poszedł. To jedna z wielu sytuacji, widzę, że ona nawet nie zdaje sobie sprawy, ze mogłaby żyć inaczej :( Już mówiłam jej o tym, ale twierdzi, że sobie nie poradzimy finansowo. Przykro mi jest, czasem nawet wydaje mi się, że to moja wina, nie wiem co mam robić :(

Gość ej kant dupy
ruchasz sie ??????????///

Gość studentkaUAM
WITAM SZUKAM OSÓB DO PRZEPROWADZENIA BADAŃ W MOJEJ PRACY LICENCJACKIEJ DOTYCZĄCEJ DOŚWIADCZEŃ DZIECI ZWIĄZANYCH Z ROZWODEM RODZICÓW. Jeżeli znasz osoby, które mogłyby mi pomóc proszę przekaż im ten e mail. Wiram jestem studentką III roku Pedagogiki Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu. Zwracam się do Państwa z prośbą o udzielenie wywiadu. Celem moich badań jest poznanie Waszych doświadczeń związanych z okresem, gdy Wasi rodzice się rozwiedli. Wywiad jest całkowicie anonimowy, a jego wyniki wykorzystane zostaną wyłącznie w celach naukowych. Proszę o wpisanie odpowiedzi w miejsca oznaczone kropkami lub zaznaczyć krzyżykiem w wyznaczonym miejscu. WYWIAD PROSZĘ ODESŁAĆ NA ADRES dhkonieczna@o2.pl z poczty: rozwody2011@o2.pl (hasło:wywiad) w przypadku chęci zachowania anonimowości stworzyłam ten adres na którym zamieszczam PLIK z wywiadem. Serdecznie Państwu dziękuję za pomoc.

Gość gość
Cześć, ja również nie mogę patrzeć na "małżeństwo" moich rodziców, a przez mojego ojca mam głęboki uraz do mężczyzn.

Gość gość
normalnie, jakbym o swoim ojcu czytała, księżniczka pie|przona psia mać, a fochy takie potrafi odstawić, że szok...jako kobieta nie miewam takich fochów, jest tylko ta różnica, że mój nigdy nie pił i nie pije, mamę traktuje dobrze, ale też potrafi się przyczepić do byle pierdoły i zaraz wojnę robi, też ciężko tyra za granicą dla rodziny, ale zachowuje się czasem jak Pan i Władca, któremu wszystko wolno i ma być po jego myśli i koniec kropka.