Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kuleczka1987

jak się przełamać???

Polecane posty

Witam! Od dwóch lat nie spotykałam się z żadnym facetem na stałe i nie uprawiałam się seksu. Przez ten czas dużo przytyłam i wstydzę się swojego ciała, mam okropny cellulit... Jestem teraz w nowym związku i zbliżamy się do momentu naszego pierwszego, wspólnego razu i bardzo się wstydzę przed nim rozebrać i zawieść jego oczekiwania... Obawiam się, żę nie spodobam mu się, nikt przecież nie spodziewa się takich brzydkich nóg, tyłka i otłuszczonego brzucha u tak młodej dziewczyny!!! (mam 22lata). Czuję się zagubiona... Boję się bardzo jego reakcji na mój widok...

Gość fajna laseczkaaaa
no to zacznij sie odchudzac zanim sie bedziecie kopulowali , jakżes gruba to cierp ciało , idź na silownie , biegaj , dieta i moze nie bedziesz paszczurem

Gość smakunia
coza zalosny komentarz:Oale ja pocieszylas kochana przez ubranie tez widac czy jest sie bardziej pulchnym czy nie... zaakceptuj siebie,wiele kobiet ma z tym problem a on jak cie przez to rzuci to palant z niego i tyle nie byl ciebie wart dobra dieta silownia pomoga ale nie powinnas tak brac tego do siebie,glowa do gory

Gość mala22lb
Nie dołuj się tak, bo wszystko popsujesz.Mimo tłuszczyku bądź pewna siebie.Faceci to lubią.Nie wszyscy lubią anorektyczne kobiety.Niektórzy lubią mieć za co złapać.Jednak jak będziesz pokazywała to, że nie jesteś pewna siebie i masz cała masę kompleksów to go zniechęcisz.Głowa do góry :) Pozdrawiam

Gość smakunia
oj pomaranczowy ty to jednak masz te buzke nie wypazona:P a mialo cie tu juz nie byc

Gość fajana laseczkaaaa
BO TAKA JEST PRAWDA , laski sie tuczą , żrą byle co i potem sie dziwią jak wyglądają dbac trzeba dbac , ja biegam codziennie po 30 min i wierz mi waga w normie , pracuje jeszcze nad cellulitem na dupsku cos sie marszcze (zmiany hormonalne ) ale sie staram , cos robie

Gość mala22lb
Mi wystarczyla zmiana pracy plus studia i w niecale 2 miesiace 8 kg mniej i moj juz się buntuje ze za kosci nie chce lapac

Gość mala22lb
Działa :) To oczywiście skutki uboczne, ale waga poszla w dół, a to nie bylo zamierzone.Źle się wyraziłam :)

Olej dietę, bez przesady. Starczy jakaś siłownia czy coś w tym guście. W łużku trochę ciała jest jak najbardziej wskazane ;] Myślisz że fajnie jest tulić szkielet obciągnięty skórą? Nie, nie fajnie... A co do Twoich obaw- nie martw się, facet doskonale wie czego się spodziewać. Myślisz że Ci się nie przyjrzał? Mylisz się. Obejrzał Cie z każdej strony ;] Mówię to jako facet ;p przecież jesteśmy wzrokowcami nie?