Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madi26

Nie potrafię przestać kochać

Polecane posty

Moja znajomości z Kuba była dość specyficzna. Nie jestem jakąś pięknąścią ale zwrócił na mnie uwagę. Nie wiem dlaczego wtedy czyli jakieś 1.5 roku temu myślałam że mnie mu się podobać. Dziś wiem że to nie tak. Traktował mnie jak zwykła koleżankę a ją zakochałam się po uszy. Zrobiłabym dla niego wszystko i robiłam co tylko chciał. Dziś wiem że nigdy nie będziemy razem i to najbardziej boli że NAJGORSZE JEST BYĆ NIKIM DLA KOGOŚ KTO JEST DLA CIEBIE WSZYSTKIM!

Pomóżcie przetrwać ten czas w którym się odkocham dajcię jakieś rady jak to przetrwać błagam was!

Gość autorko..
rozumiem cie doskonale...widzisz w zyciu nie zawsze jest tak jakbysmy tego chcieli...musisz poprostu odcierpiec swoje a z dnia na dzien bedzie lepiej, musi uplynac czas, duuuzxo czasu a z pespektywy czasu spojrzysz na to inaczej mimo ze teraz wydaje ci sie to nie realne... buziak:*

A ja głupia myślałam że będzie moim facetem na zawsze. Zrobiłam sobie nawet tatuaż z jego imieniem na piersi.

A ja głupia myślałam że będzie moim facetem na zawsze. Zrobiłam sobie nawet tatuaż z jego imieniem na piersi. A teraz siedzę i ryczę ją głupia.

A ja głupia myślałam że będzie moim facetem na zawsze. Zrobiłam sobie nawet tatuaż z jego imieniem na piersi. A teraz siedzę i ryczę ją głupia.

Gość do bani z tym wszystkim
wiesz rozumiem Cie bardzo dobrze jestem w podobnej sytuacij i tez nie wiem jak mam sobie s tym poradzic ;((((((((((((((((((((((

to nie takie proste jest ;(

a ktoś mowił że ma być proste? We mnie to siedzi już 3 lata. Z czasem sie nabiera dystansu więc jest troszke łatwiej to wytrzymać

no to dlugo kurde trzy lata ja to mam od nie dawna taki dolek porazka po calosci

Dystans kiedyś przyjdzie. No chyba że wczesniej ta osoba tak sobie u nas nagrabi że same nie będziemy chciały go już więcej widzieć. Tom zawsze będzie blsika mi osobą. Mimoże ejst teraz z kimś innym.