Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Kolega powiedzial mojemu chlopakowi ze nie jestem atrakcyjna i teraz jest zimny

Polecane posty

Nie wiem naprawde jestem w strasznej kropce bo chcialabym odejsc ale zrobil rowniez wiele milych rzeczy. Zazwyczaj klocimy sie na gg wiec mam dylemat czy odejsc zostawic go czy po prostu nie gadac z nim na tym durnym komunikatorze. Dzisiaj rano kolezanka doradzila mi zebym byla z nim ale po prostu zaczela dbac o siebie i sie tak nie przejmowac traktowac go bardzije z dystansem na luzie nie angazowac sie tak iwziasc sie za siebie. Od zcasu kiedy jestem z nim przytylam troche, mam suche sianowate wlosy, kiedys bylam duzo atrakcyjniejsza wiec mysle czy by nie wrocic do tego stanu, on bedzie zazdrosny

"wiekszosc dziewczyn mu mowi ze chcialaby wygladac tak jak on" to on naprawde musi byc PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNY... :D

frufru Nie ukrywam jest przystojnym mezczyzna ale zacznijmy od tego z eon prawie nie ma kolezanek. Moze raz tak uslyszal i teraz obrasta w piorka. malo tego: napsialm ze wiekszosc, jeszcze raz przypomnialam sobie rozmowe i powiedzial ze KAZDA hahaha

Gość a moze poprostu
znajdz kolesia w swoim wieku a nie gowniarza na innym topiku pisalas ze mimo iz mlodszy to kochany i zwiazek jest ik wiec cos ci sie chyba pomylilo autorko