Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deborah83

Peeling domowy

Polecane posty

Moja przyjaciółka namawia mnie na zakup pościeli wełnianej bo mówi, że korzystnie wpływa na wygląd skóry. Włoski wełny w trakcie snu delikatnie masują ciało i robią mini peeling. Brzmi fajnie, ale może macie jakieś doświadczenia? Namówiła mnie już co prawda na wymianę pościeli z puchowej na wełnianą, ale znacznie lepiej czułabym się z tą decyzją, gdybym wiedziała, że ma take fajne działanie. :))

wcale nie dziwie sie, ze chcesz znac opinie innych. no ja mam Coconti i musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona. a ty jaka chcesz kupic??

ja jestem zadowolona:) mam pościel wełnianą od dwóch lat i nie mogę się nachwalić. firmy Coconti wcześniej nie znałam, ale na stronie pościel wygląda bardzo porządnie.

No ja mam z wielbłąda i muszę powiedzieć, że wbrew pozorom w ogóle nie śmierdzi!! wszystkim się wydawało, że będzie miała nieprzyjemny zapach ale nic z tego, także naprawdę polecam:)

Gość inka34
Jak domowy peeling to tylko z programami pielęgnacyjnymi Eva Natura. Wpierw peeling, później maseczka. Rewelacyjne działanie. Polecam każdemu!