Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek-Pomorze

Sex Grupowy. Pary na siebie patrzą, ale zajmują się tylko sobą.

Polecane posty

Gość Tomek-Pomorze

Mamy z żoną ostatnio taką fantazyjkę. Szukamy miejsca (lokalu, kina, innego miejsca), gdzie moglibyśmy przyjść i poprzyglądać się innym dogadzającym sobie parom. Patrzeć sobie w oczy. A potem chcielibyśmy również zająć się sobą, tak aby wszyscy nas oglądali. Chcemy przyglądać się jak podniecają się inni oraz żeby pozostali przyglądali się naszej rozkoszy. Czy są takie miejsca? Chcę popatrzeć jak podnieca to moją żonę, jak reaguje na nagość innych, jak patrzy na inne babki i facetów oraz jak oni rajaj

Gość Ryba345
ale mnie to podjarało - tez się piszę

Gość Tomek-Pomorze
Proszę. Zapodajcie coś więcej w tym wątku. Bardzo mi na tym zależy.

Gość Nawet fajny pomysł
nie ma takich imprez - możesz sobie sam takową zorganizować

Gość sa takie imprezy jak sie
zwierzeta w stadzie kotluja, wtedy cala reszta stada sobie patrzy a i wymiana partnerow nastepuje. Mozecie sie przylaczyc napewno bedzie milo. A pozniej zrobic wymiane prtnerow. Czasem tez psy na trawnikach sie ciupciaja grupowo albo stado samcow kotluje jedna samice i tez jest milo:O Szukajcie wsrod swoich czyli na pastwiskach, trawnikach itp. Pasujecie do takich zezwierzeconych praktyk.

Gość Tomek-Pomorze
Widzę, że sami zgorszeni. Wszystkich świętych zapraszam na inne forum. Znajduje się ono na stronach radia z Torunia.

Gość martynkoska 23
poszukaj w necie anonse, może pary ogłaszają się w ten sposob, jesli nie, namówcie znajomych i zorganizujcie takie spotkanko w domu czy gdziekolwiek, Życze powodzenia

Gość do tomek pomorze
Nie polecam.Tak rozpadł się nasz zwiazek.Maż namawiał mnie na takie eksperymenty,zgodziłam sie,nie żalowałam,było przyjemnie,jednak zaczęliśmy gubić wieź "psychiczną". Ostatecznie teraz znalazłam mężczyznę,który widzi we mnie głównie umysł ,a nie tylko super ciało,jesteśmy w trakcie rozwodu.

Gość tak i koniecznie jakas grupe
fajnych zwierzakow zaproscie to bedziecie sie fajnie partnerami wymieniac buehehehehehehe Chcialbys zeby wielki kutas rozepchal twoja zonke? No miodzio jak by ja jakis ogier dorwal buehehehehehehe Ciebie rowniez zapraszamy na inne forum bo to forum nie jest dla dewiantow i zboczencow wiec wypad popaprancu. Poszukaj w necie bo wbrew pozorom takich pojebow jak ty jest troche wiec raczej tam sie przenies. A ty tez na tej wymianie bedziesz cignal? A nadstawisz dupala ? Buehehehe pewnie tak, najpierw bedziesz spiety a pozniej obciagniesz kilku facetom i nadstawisz dupala. Bueheheheheh

Gość Tomek-Pomorze
Dzięki.

Gość he he he mmmamka
mama wielka pyte i moge cie wydupczyc na oczach twojej zony. Mozesz mi tez laske zrobic jak chcesz.... A zone tez moge ruchnac na twoich oczach. Mamy tez psa ktorego mozemy zabrac jak jestescie zainteresowani. hi hi hi

Gość uhjet7ujh
Tomek-Pomorze--nie podniecasz jzu ziny,ani zona ciebie,ze tak chcecie sie bawic?

Gość myszyszyjka
moze kluby swingers ale to w chorzowie lub pod czestochową bo tak nie ma takich imprez chyba ze zalogujesz sie na jakism portalu np. zbiornik tam szukaj

Gość myszsyzjka
Tomek skad jestes ??? my tez z północy

Gość a my mamy koze
i kozla tez mozemy zabrac jak ktos chetny;) Moge tez byka i maciore pozyczyc od sasiadow jak ktos chetny he he he he. Tomek moze maciora wpadnie ci w oko co? bueheheheheh

Gość Roland_W
Takie zabawy są fajne w swing clubie. I nic się nie rozpada jeśli tylko obojgu wystarcza obecność innych par bez wymiany partnerów.

szukaj swingersów możesz dać ogłoszenie albo szukać przez gg, tlen etc. ja kilka razy dostawałam propozycje trójkątów na gg krótka informacja: tutaj np. ania i michał, jesteśmy parą, szukamy kobiety/mężczyzny/pary/par do trójkąta/seksu zbiorowego/ hmmm- seksu w parach ale uprawianego zbiorowo?, gwarantujemy dyskrecję i bezpieczeństwo- aktualne badania, czego również oczekujemy aż w końcu usunęłam zdjęcie i cisza :(

Gość Tomek - Pomorze
Poproszę o ranking Swing Klubów. Kto ma jakieś doświadczenia? Czy jest coś na pomorzu?