Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelika26

DOSWIADCZONE MAMY POMOZCIE - ZASYPIANIE!

Polecane posty

Gość angelika26

Maz nauczyl syna zasypiac klepiac go w pupe, teraz dziecko nie potrafi samo zasnac bez poklepania, to jest koszmar, budzi ise w nocy i trzeba go klepac, katygorycznie zabronilam mu tego robic ale on cisgle to robi ja wyjezdzam na studia na weekend i on robi to gdy mnie nie ma bo tak mu latwiej, rezultast taki ze w domu jest koszmar jak go oduczyc bo zwariuje, mam bliznieta, jeszcze coreczke ktora zasypia sama ratujcie bo zwariuje wlasnie krzyczy od 30 min

Gość angelika26
pozwolic mu plakac czy go klepac, ja staram sie teog nie robic ale nie idzie on nienawidzi spac i to nie chodzi o jego lozko tylko wogle o spania mam dosc nie mam sily, mam mu pozwolic krzyczec konsewwentnie az sie oduczy?on jest caly spocony czerwony piszczy i az go trzesie zaraz zwariuje bo meza to najchetniej bym udusila teraz, mowie mu ze zrobil mu krzywde ale on mowi ok a za chwile robi to samo

po pierwsze klepnij męża w ten tyłek najlepiej za pomocą kija. Po drugie ABSOLUTNIE nie ulegaj synkowi :) Odzwyczai się tak szybko, jak się przyzwyczaił. Tylko męża pilnuj!!

Gość kołysanka dla bobaska
dobrze że o tym napisałaś bo mój robi to samo i też na niego krzycze a mały przy tym zasypia. ja jego nie klepie tylko klade z pieluszka do lóżka i jemu nuce kołysanki i wtedy mój maluch zasypia.

Gość angielika26
jestem tak zdenerwowana ze az zadzowinilam mu do pracy i zrobilam awanture przez tel ze skrzywdzil nasze dziecko tym, pytanie co mama robic pozwolic mu krzyczec az zasnie? serce mi sie kroi wlasnie zasnol ale trwalo to 45 min, w nocy jak tylko sie obudzi to trzeba go klepac bo inaczej placze

Gość to wielki blad
zrobiliście i będziecie płacić za krzywdę dziecka bardzo długo

Gość kołysanka dla bobaska
znajdz moze inny sposób na zaśniecie, ale nie klep jego po pupie!!! a meżowi nastrzelaj po tylku siebie niech klepie a nie dziecko!!!

Gość kajlsjfhs
To zboczone jest :P

Gość angielika26
ucze go zasnac bez klepania, pierwszy raz 45 min placzu 50 min spania teraz 10 min placzu zobaczymy ile spania ale jestem twarda a jak plakal 15 min wrecz sie darl zadzownilam do niego i powiedzialam posluchaj jaka krzywde robisz dziecku i sluchal 5 min darcia sie mam nadzieje ze dobrze robie i dam rade go odzwyczaic