Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kamaa

Imie dla dziecka?

Polecane posty

Go艣膰 kamaa

w styczniu mam urodzi膰 dziecko i nie wiem czy bedzie to ch艂opczyk czy dziewczynka . Razem z m臋偶em mamy problem nad wyborem imienia. Prosz臋 o wasze propozycje :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kkkkkiiiikiiii
Bartek :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ynteligentny temat
znajdz sobie liste polskich imion i wybierz ktore ci sie podobaja i zapytaj ludzi o opinie ... bo zaraz zacznie sie tu wyliczanka i zostana wymienione wszystkie imona ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kana艂 melioracyjny
Stefania, Lena, Antonina, Ula lub Kacper

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkkiiikiii
dziwne 偶e nie masz jakis swoich typ贸w,bardzo dziwne..chyba sa jakies imiona kt贸re Ci sie podobaja,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenka z okienka
Alicja, tulko 偶e ka偶dy to skraca i m贸wi ALA- bleeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamaa85
mam jakies typy imion ale raczej nie zgadzaja sie z moim mezem on chce Fabiana ja Wiktora a dla dziewczynki Olga lub Flawia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezimienna85
Sylwia Oliwia Julia Julita Arkadiusz Oliwier Maksymilian Krystian B膮d藕 Chrystian rzecz gustu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lueva
Eeech, sama mam ten problem...:) W marcu rodze dzidzi臋:) I to ma by膰 druga dziewczynka:) To ma by膰 Alicja, ale jeszcze do ko艅ca nue jestem przekonana. Dla dziewczynki jeszcze polecam Martynka, Milaneka, Zuzia...A dla ch艂opca Szymon, Franu艣:) Zw艂aszcza to ostatnie bardzo mi si臋 podoba...ale niestety chyba ch艂opca miec nie b臋d臋.:( Pozdrawiam i 偶ycz臋 wszystkiego dobrego!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 6577df47erg456gtd
Jezeli chcecie dziecku zniszczyc przyszlosc to nazwijcie tak jak wymienilas gratujuje:D hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od kacza艂ka wariatka
ooo maaatko. szczerze, to nie podobaj膮 mi si臋 te imiona. No ale ka偶dy ma sw贸j gust.:) mi si臋 podoba R贸偶a i Wojciech

Udost臋pnij ten post

JA W styczniu 2 lata temu urodzi艂am c贸rci臋 i nazywa si臋 Oliwia m贸wimy na ni膮 Lilu艣 I wbrew pozorom nie dosta艂a takiego imienia bo moda, z m臋偶em zdecydowalismy ze dla corki on wybiera imi臋 a dla synka ja, no i jemu te imi臋 juz kiedys sie podoba艂o nawet pokazal mi ze mial w notesie zapisane, ze w艂a艣nie tak nazwie c贸reczk臋 syna chcia艂 nazwa膰 Iwo Ja dla synka chcialam Miko艂aj, Aleks, Tomek, Patryk Mi dla c贸rki podobaj膮 si臋 imiona Michalina, Antosia, Magdalenka, Lilianna, Aniela,

Udost臋pnij ten post

Dopasuj imi臋 do nazwiska, jesli nazwisko d艂ugie daj kr贸tkie imi臋 i na odwr贸t, mo偶esz da膰 podw贸jne imiona, kieruj sie rozsadkiem a nie mod膮. Tradycyjne polskie zawsze w modzie: Anna,Magdalena, Ma艂gorzata, Katarzyna Piotr,Pawe艂,Wojciech.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkkiiiikiii
mi sie Twoje i me偶a twego typy nie podobaj膮,ale kazdy ma inny gust..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 siup i ju偶
flawia? fanian? wiktor? mnie to nie odpowiada ale jak tam chcecie:):)

Udost臋pnij ten post

Olga 艂adnie bo w skr贸cie mozna Ola wolas natomiast Flawia eeee z nie powiem czym mi sie te imi臋 kojarzy:P a dla chlopca Wiktor bardzo 艂adnie Hubert tez jest 艂adnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiiiikiiii
mi sie podoba Bartek i Angelika,a tak pozatym to lubie wymyslne imiona ale oczywiscie duzo z nich mi sie te偶 nie podoba i jest wiele polskich imion kt贸re dla mnie s膮 okropne ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sadljk
sandra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniczka29
ja mam synusia Filipa a spodziewam sie 2 i tez mam ochote dac mu na imie wiktor :) Dla coreczki polecam Marta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 statyczstan
Lena, Sara, rozalia, aldona franek, antek, krzy艣

Udost臋pnij ten post

magdalenka z okienka-racja ja tez mma na imie Alicja,bardzo podoba mi sie to imie,ale niesty tak sie przyjelo,ze wszytscy mowia do mnie ALA.Nawet jak poznaje kogos nowego,zawsze przedstawiam sie jako alicjaale i tak mowia do mnie ala;/;/ a co do imion u mnie bedzie Julka i kuba badz marcin:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 neollaa
hmm mi sie Tycjan dla ch艂opca podoba i m臋偶owi a dla dziewczynki Pola :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamaa
Ju偶 urodzila mi sie dzidzia i mam synka ma ju偶 10 dni ;) Nazwali艣my go Wiktor

Udost臋pnij ten post