Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamaa

Imie dla dziecka?

Polecane posty

Gość kamaa

w styczniu mam urodzić dziecko i nie wiem czy bedzie to chłopczyk czy dziewczynka . Razem z mężem mamy problem nad wyborem imienia. Proszę o wasze propozycje :)

Gość kkkkkiiiikiiii
Bartek :)

Gość ynteligentny temat
znajdz sobie liste polskich imion i wybierz ktore ci sie podobaja i zapytaj ludzi o opinie ... bo zaraz zacznie sie tu wyliczanka i zostana wymienione wszystkie imona ...

Gość kanał melioracyjny
Stefania, Lena, Antonina, Ula lub Kacper

Gość kkkkiiikiii
dziwne że nie masz jakis swoich typów,bardzo dziwne..chyba sa jakies imiona które Ci sie podobaja,,

Gość magdalenka z okienka
Alicja, tulko że każdy to skraca i mówi ALA- bleeeee

Gość kamaa85
mam jakies typy imion ale raczej nie zgadzaja sie z moim mezem on chce Fabiana ja Wiktora a dla dziewczynki Olga lub Flawia

Gość bezimienna85
Sylwia Oliwia Julia Julita Arkadiusz Oliwier Maksymilian Krystian Bądź Chrystian rzecz gustu

Gość lueva
Eeech, sama mam ten problem...:) W marcu rodze dzidzię:) I to ma być druga dziewczynka:) To ma być Alicja, ale jeszcze do końca nue jestem przekonana. Dla dziewczynki jeszcze polecam Martynka, Milaneka, Zuzia...A dla chłopca Szymon, Franuś:) Zwłaszcza to ostatnie bardzo mi się podoba...ale niestety chyba chłopca miec nie będę.:( Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego!

Gość 6577df47erg456gtd
Jezeli chcecie dziecku zniszczyc przyszlosc to nazwijcie tak jak wymienilas gratujuje:D hahaha

Gość od kaczałka wariatka
ooo maaatko. szczerze, to nie podobają mi się te imiona. No ale każdy ma swój gust.:) mi się podoba Róża i Wojciech

JA W styczniu 2 lata temu urodziłam córcię i nazywa się Oliwia mówimy na nią Liluś I wbrew pozorom nie dostała takiego imienia bo moda, z mężem zdecydowalismy ze dla corki on wybiera imię a dla synka ja, no i jemu te imię juz kiedys sie podobało nawet pokazal mi ze mial w notesie zapisane, ze właśnie tak nazwie córeczkę syna chciał nazwać Iwo Ja dla synka chcialam Mikołaj, Aleks, Tomek, Patryk Mi dla córki podobają się imiona Michalina, Antosia, Magdalenka, Lilianna, Aniela,

Dopasuj imię do nazwiska, jesli nazwisko długie daj krótkie imię i na odwrót, możesz dać podwójne imiona, kieruj sie rozsadkiem a nie modą. Tradycyjne polskie zawsze w modzie: Anna,Magdalena, Małgorzata, Katarzyna Piotr,Paweł,Wojciech.

Gość kkkiiiikiii
mi sie Twoje i meża twego typy nie podobają,ale kazdy ma inny gust..

Gość siup i już
flawia? fanian? wiktor? mnie to nie odpowiada ale jak tam chcecie:):)

Olga ładnie bo w skrócie mozna Ola wolas natomiast Flawia eeee z nie powiem czym mi sie te imię kojarzy:P a dla chlopca Wiktor bardzo ładnie Hubert tez jest ładnie

Gość kiiiikiiii
mi sie podoba Bartek i Angelika,a tak pozatym to lubie wymyslne imiona ale oczywiscie duzo z nich mi sie też nie podoba i jest wiele polskich imion które dla mnie są okropne ;/

Gość sadljk
sandra

Gość Moniczka29
ja mam synusia Filipa a spodziewam sie 2 i tez mam ochote dac mu na imie wiktor :) Dla coreczki polecam Marta :)

Gość statyczstan
Lena, Sara, rozalia, aldona franek, antek, krzyś

magdalenka z okienka-racja ja tez mma na imie Alicja,bardzo podoba mi sie to imie,ale niesty tak sie przyjelo,ze wszytscy mowia do mnie ALA.Nawet jak poznaje kogos nowego,zawsze przedstawiam sie jako alicjaale i tak mowia do mnie ala;/;/ a co do imion u mnie bedzie Julka i kuba badz marcin:)

Gość neollaa
hmm mi sie Tycjan dla chłopca podoba i mężowi a dla dziewczynki Pola :)

Gość Kamaa
Już urodzila mi sie dzidzia i mam synka ma już 10 dni ;) Nazwaliśmy go Wiktor