Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona ona na

Czy komuś nie wyszły testy

Polecane posty

Gość wkurzona ona na

Czy jest tu jakaś kobietka której testy w terminie miesiączki nie wykazały ciąży a mimo to w niej była?

Gość hop do góry

Gość przyszła mamusia 22
ja tak miałam!

Gość przyszła mamusia 22
to znaczy nadal mam :) Pierwszy test wyszedł negatywnie,ale nie dostawałam okresu przez 2 tygodnie więc powtórzyłam test i też wyszedł negatywnie ! Dopiero 3 test ciążowy po kolejny tygodniu czekania wyszedł pozytywnie,ale druga kreseczka była bardzo słaba,prawie że ledwo widoczna,ale potem już ginekolog potwierdził,że to ciążą!:)

Gość wkurzona ona na
przyszla mamusiu 22 ja jestem już kilka dni po terminie okresu i nic się na okres nie zapowiada, a testy wychodzą negatywne.

Gość przyszła mamusia 22
A kupiłaś jakiś dobry test ? To znaczy taki lepszy ? Droższy ?

U mnie było tak... ! - test 3 dni przed spodziewaną @, wykonany rano, ujemny, - w dzień spodziewanej @, rano - ujemny, - 4 dni po, po południu - leciutka (ledwo widoczna) kreseczka, - 5 dni po, po południu - ujemny - 34 dzień cyklu - 6 dni po, dodatni - znów leciuteńka (ledwo widoczna) kreseczka - 36 dnień cyklu beta hcg dodatnie. Pozdrawiam i życzę wyniku zgodnego z pragnieniem :D

Gość przyszła mamusia 22
Bo ja dwa pierwsze kupiłam takie tańsze za ok.10zł a trzeci test za ok.20 zł i ten wyszedł dobrze, może to właśnie ma jakieś znaczenie choć pewnie teraz jesteś pod wpływem dużego stresu i to opóźnia Ci okres....

Gość przyszła mamusia 22
Najlepiej zbadaj krew na beta hcg i wtedy będziesz wiedziała na 100% ! To nie kosztuje dużo a masz pewność 100000000%

Gość wkurzona ona na
dziękuję. Testy mam z allegro, ale są bardzo czułe. Kreska testowa wychodzi po 1 sekundzie. Nie ma ani śladu drugiej kreski. Pobolewają mnie jajniki ale nie tak na okres.

Gość przyszła mamusia 22
Zbadaj krew na beta hcg,już na drugi dzień będziesz miała wyniki i pewność lub najlepiej idź do ginekologa :) Pozdrawiam!

Gość ja -
tez tak mialam robilam daw testy , pierwszy byl dodtni drugi ujemyn, ale robilam juz po miesiaczce dlatego ze mialam tylko 3 dni ide w tym tyg do ginekologa to bede wiedziala na 100% mam nadzieje ze bedzie maial dlamnie dobre wiadomosci :-)