Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlatego nie chce

Moze jestem inna ale nie chce mieć nigdy męża i dzieci

Polecane posty

Gość dlatego nie chce

Nie chce mieć męża!Nie chce mieć nigdy dzieci! Nie moge na to wszystko patrzyć na te zdrady itp.. Na dzieci które nie mają podstawowych rzeczy Nie chce byc zdradzona dziewczyną,żoną Nie chce żeby moje dziecko nie miało na podstawowe rzeczy

Gość 79miranda
szczerze zazdroszczę ci rozumu szkoda ,ze ja go nie miałam 14 lat temu

Nie chce mieć męża!Nie chce mieć nigdy dzieci " czyżby rozwódka i do tego przedszkolanka :p ? "Nie moge na to wszystko patrzyć na te zdrady itp" do tego fanka "Mari Lusiji " nie martw sie w 4567 odcinku wszystko się wyjaśni :P Nie chce byc zdradzona dziewczyną,żoną" M jak Miłość tez oglądasz ? :P Nie chce żeby moje dziecko nie miało na podstawowe rzeczy " to że wybrałaś kiedyś sobie ZSZ o profilu obróbka skrawaniem to już nie nasza wina :P 🖐️ :P

Gość dlatego nie chce
zapomniałam dopisać że mam 24 lata Nie zmienie zdania Nie chce cierpieć

Gość dlatego nie chce
Jestem panną!

masz rację 24 latko , mam coś niecoś przeżyć za sobą i teraz faceci potrzebni są mi tylko do "przynieś- wynieś- pozamiataj" :D

Kompleksy, brak wiary w siebie, niska samoocena itp. W takim stanie psychicznym w jakim jesteś to bardzo dobrze, że nie chcesz. Jak ci się psychika wyprostuje to zachcesz ;)

Gość dlatego nie chce
Nie mam kompleksow po prostu nie chce mieć problemów czy potem płakać że facet mnie zdradził czy ma dziecko z innąa tak to jest super nie denerwuje się można żyć spokojnie

Jak ci się psychika wyprostuje to zachcesz " Bezedury chyba trzeba zaczekac az sie skonczy tej pani CYKL :p

Gość cioteńka z za dużymi majtasami
Głupia. Idąc tym torem myślenia: - nie jeździj samochodem bo możesz zginąć w wypadku samochodowym - nie uprawiaj seksu, bo możesz zajść w ciąże - nie dotykaj sprzętów elektrycznych, bo może porazić cie prąd - nie jeździj rowerem, bo możesz się przewrócić na nim - nie kupuj ciuchów w swoim rozmiarze bo może kiedyś schudniesz/przytyjesz. - nikomu nie ufaj bo może cie ta osoba oszukać/wykorzystać To prowadzi do takich paradoksów:o 🖐️

Gość dzwnie myslisz przeciez
mozna byc bardzo szczesliwym w małzenswtie i macierzyństwie ( ja jestem). Moze masz zle wzorce w domu i dlatego?

Gość a kto Cie zmusza
hę?

Gość hhkjk
a kogo to obchodzi autorko ? nie chcesz, to nie. twoja sprawa. nie musisz obwieszczać tego na forum bo nikogo to nie interesuje.

Gość a dlaczego zaraz
eeee, nooooo... dzieci to miej, tylko się postaraj, zebyś miala dobra parcę najpierw i dużo forsy. i zeby dawca spermy nie wiedział i się nie wtrącał w życiorys. Bo niechęc do posiadania meża rozumiem w całej rozciagłosci i kompletnie.