Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martiska18

Jak się wam podobam?

Polecane posty

Gość
Ogólnie bardzo ładna dziewczyna, tylko dydle masz za duże :classic_cool:

A kto powiedział,że chcę żeby ktoś mnie tu polubił? Fioletowy widzę,że wyraźnie przeszkadza Ci moje foto, tylko nie rozumiem dlaczego?

Gość ostra nikomu nie przeszkadza
Twoja fotka tylko sobie polewe z Ciebei robia nie zauwazylas?:| ostra musi foty pokazywac bo jak nie ma znajomych to komu pokaze swoje foty z oslami itp?

Gość zdzirson orencz
ostra, rada: nie wywlekaj tu takich rzeczy jak to, co sie stalo z twoja corka. po chooj ci to?? myslisz, ze ludzie cie polubia i na litosc przystopuja te ataki?? bo jakos nie rozumiem, wiesz co tu sie dzieje, jakie spotyka sie tu typy, a opowiadasz i piszesz tu o tym, co strasznego cie spotkalo. z konia spadlas? :o i nie pisz mi za moment, ze to cie gowno obchodzi i to nie ich sprawa - jesli zaczna jezdzic po tym temacie (a predzej czy pozniej na pewno zaczna) to bedziesz zawdzieczac to tylko sobie, nikomu innemu. i twoje ewentualne gadanie ''kretynie, nie odzywaj sie na ten temat'' bedzie co najmniej smieszne.

Gość zdzirka orencz
Brzydulka, kope lat :):) 🖐️:)

Zdzira, napisałam dwa slowa w odpowiedzi na Twoje pytanie , zakończyłam je "nie ma tematu" - ale ty musiałaś to wyciągnąć.nie szukam litości , nie rozwlekałam sie w tym temacie, to Ty to wyciagasz nie ja. A to jest forum i wybacz ale nie bedziesz mi dyktowala co mam pisac.

Gość zdzirka orenzc madrze napisala
popieram:)

Gość zdzirka orencz
yyyyyy, ostra, po 5 minutach widzialam w temacie o wozkach kolejna wzmianke na ten temat:o oczywiscie, nie mam wcale takiego zamiaru, dziwie sie tylko, ze jestes ...sory, no, stara dupa, a tak prowokujesz i potem sie burzysz, jak dziecko w p-lu. masakra, ale ok, jak chcesz, twoje zycie, twoja przeszlosc, twoj bol, byleby nie byl jeszcze wiekszy przez twoja glupote, tego naprawde ci zycze.

Gość zdzirka orencz
Brzydulka:D a jakos tak w te ponure dni czarny login mi sie sprzykrzyl:D

Danny dziękuję. zdzira ja sobie już poradzilam z tym co czuję, i potrafię o tym pisać.Tyle, nie wywlekajmy tego.

kjj - widzisz oglądasz się za facetami który Ci się podobają tak samo my oglądamy się za kobietami a to że większość facetów woli duże piersi i pupy to już sprawa instynktowna ;)

Fioletowy - a ty jak napisaleś/łaś "nie omieszkam jej przypominac na każdym kroku że jest glupia" - to jest dojrzałe?

Podoba Ci się takie ŻEBRANIE o spojrzenie? Sto razy ładniej wyglądałabyś w bluzce z zakrytym biustem, ale każdy wie, że nie o to tu chodziło. Jesteś ładna, ale niestety nie masz klasy i wyczucia dobrego smaku.

Gość lolxdp
haha, ostra, i co, wyszedl ci ten topik ''dzien dobry wszystkim panom'' czy jakos tak? masz juz nowych, meskich adoratorow? hahaha :D:D

lol cos tam nie wchodzę w dyskusję z osobami które mają do powiedzenia tylko " hahaha" lub "ahahaah" ewentualnie "buahahaha".

Gość kjj
no fakt cos jest z tym waszym instynktem,kazdy facet to sobie tak tlumaczy :P poza tym czemu tu sie wszyscy bez przerwy licytuja tzn zdecydowana wiekszosc??

Gość to niestety nie ty
szpetne oczy a od brody w dół do pozbawienia sie tego !FUJ fuj fuj

Gość dziubus bardzo ladna jestes

Gość lolxdp
w mojej wypowiedzi bylo zdecydowanie wiecej niz ''hahaha'' :o problem z czytaniem tez mamy widze:o ale spoko, rozumiem, ze tamten top byl celowy:classic_cool: