Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rece opadaja i słów brakuje

czy jej powiedziec?

Polecane posty

Powiedziec dziewczynie mojego bylego jakim on jest burakiem? Nawiazac z nia kontakt, a moze sie nie mieszac i liczyc na jej inteligencje? Ten burak sie niczego nie uczy. jak byl ze mna dowiedzialam sie przypadkowo, ze spotyka sie ze swoja ex w innym miescie, teraz mi maci w glowie. Mam ochote mu ukrucić rozki, ale z drugiej strony nie wiem czy jest sens, jaka bedzie reakcja. Dla tej nowej jestem obca osoba.

Gość perełka55
ja bym chyba jej powiedziala...

Gość wiatraki_
Mysle, ze lepiej Jej powiedziec,niech facet ma za swoje jak bawi sie uczuciami innych.

a ja nie!!bo to swiadczy o tym ze ty nadal o nim myslisz.a ona i tak pomysli ze picujesz i jestes zazdrosna

Gość nie mow nic
bo on obruci to takz e to Ty bedziesz ta zla

Gość niemow jej nicccc
bo ona ci nieuwierzy i powie ze Ty jestes zazdrosna o niego i ze chcesz jego dla siebie zatrzymac

Gość bla bla blanka
Nic nie mów, bo ona stwierdzi, że nie masz klasy. Będzie uważała, ze chcesz wrócic do byłego, ze jesteś zawistna. A moze jej taki burak pasuje?

Gość wiatraki_
Napisz anonimowo, wtedy nie pojawi sie problem.

to jej nie powiem, ale mam nadzieję, że ten burak w końcu dostanie za swoje i że to tylko kwestia czasu i ona się zorientuje jakim jest dupkiem. Nie moje małpki, nie mój cyrk. mam nadzieję, że któras da mu popalić i odechce mu się bawić ludzmi i wciskac im ścieme.

Gość hhkjk
a co to w ogóle jest za wpierdzielanie się w inny związek ? zazdrość ? to że facet taki był będąc z tobą nie znaczy że jest taki będąc z nią. może ciebie nie kochał tak naprawdę a ją kocha i ma poważne plany. ogólnie uważam, że takie wpieprzanie się w związki eks za żałosne a efekt może być odwrotny.

czytaj ze zrozumieniem: nie moje małpki nie mój cyrk, oznacza, ze nie nie zamierzam sie w to jednak mieszac.

Gość hhkjk
no i dzięki Bogu. Wyobraż sobie, że ty poznajesz faceta, jesteś z nim a twój eks zaczyna mieszać i wygadywać o tobie różne rzeczy jemu. chciałabyś tak ? eks to eks. zajmij się swoim życiem a nie czyimś.