Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbulwersowana mieszkanka bloku

Dozorca mnie skrzyczał

Polecane posty

Wynosiłam dzisiaj śmieci, chce wrzucić do kontenera a ten się wydziera "Nie wiesz k... kobito, że jest segegacja? " Pojemniki na rózne odpadki są 0,5 km od mojego bloku. To co, mam zasuwac tyle bo jakis debil wymyślił "segegacje" ?

Gość annettka
To, ze jest segregacja, to jedna sprawa. Ale druga sprawa - to sposób, w jaki cie o tym poinformowal. Trzeba było wydrzec sie na niego, że nie życzysz sobie ani wrzasków na swoją osobę, ani wyrażeń z przerywnikiem "kurwa" w srodku

Gość ja bym mu odpowiedziala
"nie wiem k***wa" bezczelny!

Na osiedlu mówią, że ten cieć wyłapuje koty i psy i je przerabia na smalec

Gość do tej ostatniej
a ty nie rozumiesz głupia pipo, że u nas jak zwykle ściaga się bezmyślnie rozwiązania z Zachodu, a potem wszystko zwala na ludzi ? Niby czmu ktos ma zasuwac kawał drogi, bo jakims fiutom nie chce się postawić odpowiednich pojemników przy kazdym bloku ? Starsi albo schorowani ludzie też maja iśc o lasce kawał drogi "dla zdrowia" ?

i te wszystkie kontenery z segregacja smieci oprózniaja do jednej śmieciary:) jaka tu segregacja? ja nie widzialam zeby te kontenery przewozili gdzie kolwiek wszystko na hura idzie w jedno miejsce w smieciarce....czyste sumienie zaspokojone a pieniądz to pieniądz...