Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pistacjowaaa

Jak go potraktować? czyt. faceta

Polecane posty

Gość pistacjowaaa

Mam znajomego ,umowilismy sie telefonicznie w sobote wieczorem,ze po mnie podjedzie o 21, bo mielismy sie wybrac na disco, mija 21,21.30, jego nie ma, tel. nie odbiera...potem tel. wylaczyl.napsalam mu smsa, ze dzieciak z niego,ze tylko tchorze wylaczaja telefony. patrze o 23 na gg,a on mi zostawil wiadomosc,ze zmiana planow i ze nie jedziemy...zostawil ja po 21. napisalam mu od czego sa telefony? teraz on nie odzywa sie w ogole od soboty,wczoraj wyslalam mu smsa,ze jest prostakiem,i nawet nie stac go na proste Przepraszam.ale bez odpowiedzi... co myslec o takim zachowaniu i jak go potraktowac?

Gość milczenie milczenie milczenie
nic innego, żadnych wyzwisk, żadnych wyjaśnień - milczenie.

Gość mężczyzna roku 1983
Mnie nie raz kobieta tak potraktowała i uważały że to ok. Niestety musisz zacisnąć zęby i na drugi raz umówić się z innym facetem .

Gość pistacjowaaa
troche go wyzwalam, bo w glowie mi sie nie mieścilo,ze kogolwiek można tak wystawić!!! emocje biora czasem górę

Gość pistacjaaaaaaa
ekscytuje sie,bo traktowalam go jak dobrego kolege i staralam sie byc dobra kolezanka. Normalna znajomość.A on mnie olał bez słowa wyjasnienia...dlatego tego nie rozumiem

Gość pistacjowaaa
więc mam go zapytac? mysle,ze sie tylko pograzam odzywajac sie do niego,bo widac,ze po nim wszystko splywa i to jak mnie potraktował,,,, juz smsa jednego napisalam i tez pozosal bez odpowiedzi.moze on ma z tego dziką frajdę

Gość pistacjowaaa
prosze o pomoc:) wiem,ze powinnam go olać, ale ja to chyba tak nie umiem.

Gość jejku jejkuuuuu jejjjj
a moze matka mu umarla i stracil ochote isc?:O i nie mial ochote na dzwonienie do Ciebie? tak czy siak, wez to zarzuc, zamilcz tez, nie staraj sie , nie pros o wyjasnianie, bylo nie ma, przejdz nad tym, tyle w temacie.

Gość pistacjowaaa
poszedl na inna impreze i nikt mu nie umarł