Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjsjsj

PRAWO JAZDY PYTANIE

Polecane posty

Gość hjsjsj

Kiedy poziom płynu do spryskiwaczy jest prawidłowy ?

praktycznie to zawsze jeśli w pojemniku coś jest ;) (ale wtedy powinno się uzupełnić jeśli jest go mało)

Gość hjsjsj
A ja mam egzamin jutro .... uczyłam sie ze sprawdza sie ten poziom otwierajac zbbiorniczek , jezeli płynu nie widac to mówiłam ze trzeba dolac ... ale to jest przeciez czesc zbiornika , płyn moze byc dalej i jego poziom tez moze byc prawidłowy .... dlatego nie wiem jak sie sprawdza .... i jaki jest prawidłowy poziom .

Gość hjsjsj
wynocha mi z ta stronka ;/

Gość hjsjsj
Dobrze , powiedzmy ze wiem jak sie sprawdza ... ale nadal nie wiem co powiedziec jak zapytaja mnie o prawidłowy poziom . P.S. Ta stronke juz tez odwiedzałam :)

Gość wsiadasz do auta
naciskasz wycieraczki - jak nie leci, znaczy, że nie ma i dolewasz :) Nigdy mi nie mówiono, że trzeba sprawdzać jak olej na przykład. To nie waży o bezpieczeństwie jazdy. Nie działa, staję na poboczu i dolewam :)

"Sprawdzenie poziomu płynu w spryskiwaczu: - zdjąć pokrywkę wlewu, - sprawdzić poziom płynu zaglądając do środka zbiorniczka" Tyle, po prostu mówisz,że "jest" lub "brakuje" dzwoniłam do mojego instruktora :P

Gość fdhhsz
Dziękuję Ci :) Bo ja tutaj wielka panika , szukampo forach ... jedni pisza ze trzeba spryskiwacze nasicnac , drudzy ... ze prawidłowy poziom jest jak nie przekracza max ... Matko jedyna

Gość hjsjsj
Ale w sumie nadal nie wiem jaki jest prawidłowy poziom :D

Gość głupie pytanie głupia odpowied
Dobra odpowiedź to: "Między znacznikiem min i max". Testowałam na sobie na egzaminie:D

Gość gagaha
Tylko z tego co wiem to nie ma tam zadnego max i min tylko przy hamulcowym i chłodniczym jest