Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Potrącona na pasach

Do osób które miały wypadek samochodowy ODSZKODOWANIE

Polecane posty

Gość Potrącona na pasach

Witam. Pytanie kieruję do osób które uległy wypadkowi i przebywały pod opieką psychologa. Nie wiecie może ile wtedy może wynosić odszkodowanie (chodzi mi o odszkodowanie ze szkoly). Ja własnie chodzę do psychologa i biorę tabletki na bezsenność i mnie to troszkę zastanawia, ile moge dostac za uraz na tle psychicznym. Wie ktoś? Z góry dziękuje

Gość ja chodzilam do psychologa
po wypadku ale w szkole nie jestes ubezpieczona od wypadku na tle psychicznym tylko od ciala wiec nic nie dostałam

Gość gość
Jeżeli ostałaś potrącona przez samochód to masz wtedy prawo do uzyskania odszkodowania od kierującego samochodem pod warunkiem że byłaś w szpitalu.

Gość robik33
Dość ciekawą ofertę znalazłem na stronie www.rsm-odszkodowania.pl . Oni wypłacają pieniądze do odszkodowań. Wygląda to mniej więcej w ten sposób, że robi się cesję wierzytelności, nie trzeba chodzić po sądach itp. Wszystko biorą na siebie.

Gość gość
Pewnie, ze da sie takie odszkodowanie uzyskac, jednak nie polecam tego robic przez zwykle firmy ubezpieczeniowe, duzo bardziej oplaca walczyc sie o to w sadzie, moge osobiscie polecic tego adwokata do takiej sprawy www.adwokat-lodz.eu