Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masta blasta

dlaczego dziewczyny bez makijazu sa takie brzydkie ?

Polecane posty

Gość masta blasta

Wszystko zalezy od cery i oprawy oczu. Dziewczyna o gładkiej cerze i ciemnych rzęsach często nie potrzebuje makijażu.

Gość bo każdy facet ma małego
i nie zasługują na ładniejsze

Gość masta blasta
normalnie czasami to aż żal patrzeć na niektóre ... co z wami ?

Gość masta blasta
nom ale niektórzy mówia ze lubia naturalne ... więc o co kaman ? lubicie się malować ?

wiesz jak mierzy sie brzydote? bierzesz laske na noc...rano sie budzisz i patrzysz jak wyglada...jesli nie krzyczysz jest twoja ;)

Gość ja nie wyglądam dobrze
bez makijażu po jego nałożeniu mam ładną, gładką cerę...po prostu mam lepsze samopoczucie każda kobieta wygląda lepiej w makijażu, chociaż niektórym i makijaż nie pomaga

Gość 8usoiadx
no właśnie. aż żal patrzeć, co z wami panowie? :(

Gość masta blasta
czy to znaczy ze umalowane dziewczyny maja mniej pewności siebie ?

Gość to znaczy to
że umalowane są bardziej pewne siebie!

Gość masta blasta
aha

16:32 [zgłoś do usunięcia] masta blasta czy to znaczy ze umalowane dziewczyny maja mniej pewności siebie ? o rany, ktoś chyba mało dziś trybi :O Oczywiście że kobiety umalowane mają więcej pewności siebie gdyż wyglądają na zadbane i mimo wszystko bardziej eleganckie. Nie trzeba zaraz sobie całej gęby umalować jak u klauna w cysku,wystarczy tusz do rzęs i jakiś błyszczyk i już sie czuje pewniej=lepiej :)

Gość lsjdlj
niekoniecznie- ja jestem bardzo pewna siebie w makijażu i bez- jestem ładna ale mam bardzo lekki trądzik i kilka przebarwień- w makijażu nic nie widać a o cerę dbam i leczę ale zawsze jakieś tam niespodzianki są i w makijażu lepiej się czuję bom estetka jest- ale tylko lekko podkładu używam bo oczy mam bardzo ciemne i oprawę i nie muszę malować plus duże usta i mały nosek :D

Dziewczyny ktore przesadnie sie maluja maja niskie poczucie wlasnej wartosci, nie akceptuja sie. Niektore kobiety wygladaja bardzo ladnie bez makijazu, lecz w wiekszosci leciutkie podkreslenie kobiecej natury dodaje piekna.

Gość nie umiem robić mocnego
makijażu ale niektóre dziewczyny wyglądają w nim fantastycznie

Gość grizellkaa
A faceci lubią załować makijaż:P? Tzn make-up? No bo jak całują to czują smak tego podkładu.. a to takie słodkie..ohyda..:O Kiedyś niedokładnie umyłam ręce i potarłam usta.... więc?:)

Gość masta blasta
podobno można sie zakochać w dziewczynie w makijażu a odkochać gdy sie ja zobaczy BEZ ...

Gość ej wy zburaczale buraki
wszystkie dziewczyny sa sliczne bez makijazu- jesli tylko maja ladna cere i swieze zadbane wlosy! ja nigdy sie nie maluje, dbam o cere dobrze sie odzwyiajac, mam dlugie, geste wlosy do ramion oczywiscie w kolorze naturalnym i jak cos to nakladam tylko blyszczyk na usta! i wszystkie moje kolezanki sie nie maluja- i ja uwazam ze tak wyglada sie najlpiej. No z wyjatkeim jak wychodze wieczorem na impre to oczywiscie co innego...makijaz obowiazkowy!

Gość
czyli kocha sie tylko urode 😭

Gość masta blasta
no własnie bo wtedy zarywasz kolesi

Gość kocha sie nie za cos
ale pomimo czegos :)

Nie mogę się z Tym zgodzić... !!!! Nie ma brzydkich kobiet, ale są kobiety, które o siebie nie dbają albo nie umieją dbać... Zapominamy o tym, że odpowiednia dieta, nawilżanie skóry i ruch są dla ciała bardzo potrzebne... Co prawda media przyzwyczaiły nas do widoku wypucowanej kobiety, w pełnym makijażu nawet nocą, co często widzimy w serialach i filmach. Jednak odpowiednie dbanie o swoje ciało na pewno przyczyni się do tego, żę skóra pozbawiona makijażu będzie równie atrakcyjna. Sama muszę powiedzieć, że nie wszyscy mężczyźni lubią makijaż... jestem tą szczęściarą, która poznała dawno temu fantastycznego mężczyznę, dla którego przestała się malować... jestem szczęśliwa, że mnie do tego namówił, czuję się teraz równie dobrze ze swoją skórą w makijażu i bez... lata mijają a On wciąż uważa, że bez makijażu jestem bardzo dziewczęca ;) Ps. Jeśli któraś naprawdę męczy się ze swoją skórą bez makijażu proponuję makijaż naturalny, delikatny w odcieniach skóry jedynie podkreślający jej walory i maskujący niedoskonałości, można się wiele o nim dowiedzieć z internetu. Pamiętajcie ordynarny, mocny makijaż nie jest na co dzień. Lekki makijaż będzie nie tyko lepiej pasował na dzień ale i będzie zdrowszy dla waszej skóry.

Gość johiwe
no fakt cera jest ważna- ale nie każdy ma to szczęście- ja nie mam dużych problemów ale tak jak koleżanka powyżej mam lekki trądzik- tłusta cerę itp- nie jesdt źle- szkoda że nie wyglądam idealnie bez make upu ale pocieszam się tym że mam ładne rysy i figurę bo sama cera nic nie da jak facjata ogólnie nieciekawa albo jakieś defekty typu wąskie usta, duży nos itp.

Gość andy ten co lubi gagę
e tam alski trądzik nie jest najgorszy- ja nie lubię buraczków u lasek na twarzy

Gość mężczyzna roku 1983
Abaraja mogę zmierzyć Ci brzydotę ? :classic_cool:

Gość mężczyzna roku 1983
znaczy miało być: Abraja mogę zmierzyć Ci brzydotę ?