Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednabylastudentka

uczelnia żada pieniędzy.. no jak to tak?

Polecane posty

Gość wrednabylastudentka

Hej, rok temu chodzilam do wyższej uczelni. Regularnie zapłaciłam 4 raty, a 5 już nie bo chodzić przestałam. A to kasy na uregulowanie tego nie bylo, a to to to tamto... Tak wiem moja wina, moja wielka wina :D Pomimo tego dzisiaj dostałam sadowe wezwanie do zapłaty w kwocie 2000 tyś! Dzwonię do punktu rozliczen za co i w ogole.... odeslala mnie do ich prawnika ;] Powiedzcie mi czy to normalne ze zażyczją sobie oplaty od stycznia do maja? Semestr jak juz trwa do marca. Za ten semestr co ja chodzilam tylko 1 rata nie zostala uregulowana. Więc jakim prawem chcą ze mnie zedrzec pieniądze z 2 semestru? Do sesji nie przystapiłam, nie pisalam o zadnym przedluzeniu sesji, po prostu echo. Nie bylo mnie! Podobno jak się dowiedzialam w punkcie rozliczen jakbym nie zdala 1 sesji to tez bym musiala do maja płacic. No mi to ręce qrwa opadają wrrrr!

Gość a jak jest w umowie
?? Co to za uczelnia?

Gość przeczytaj umowe
kolega chodził prywatnie, miał podobną sytuację i niestety musiał zapłacić

Gość to co powiecie na
super rozreklamowaną WSPS w Warszawie? Tam się uczą też prywatnie...tyle że u najlepszych:) fakt, mają lżej

Gość bylawrednastudentka
Humanitas w Sosnowcu... Alicja ja rozumiem płacić ale no badźmy ludzcy... Poczuwam sie do tej jednej raty. Zaraz jade do bezpłatnego biura studenckiego przy UŚ. Moze tam cos pomogą bo ja juz jestem bezsilna :(

Gość navy seals
" super rozreklamowaną WSPS w Warszawie? Tam się uczą też prywatnie...tyle że u najlepszych fakt, mają lżej" po pierwsze, swps. po drugie, ja się tam uczę i jakoś nie widzę, żebym miała lżej od mojej współlokatorki z państwówki 🖐️