Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dusia19

pomoc w jezyku angielski proszę o pomoc

Polecane posty

Gość dusia19

1.coz if you tell i'll take it slow, 2.make you loose control 3.do you mind if i . . the whole night 4.do you mind if i take you home tonight 5.stay another day if thats ok tell me baby 6so dont be shy baby baby prosze o przetlumaczenie mi tych kilku zdan dziekuje :) pozdrawiam

Gość kiktimoyu
1.bo jesli mi powiesz przyjme to ze spokojem 2 sprawia,ze tracisz kontrole nad soba 3 nie bedziesz miala nic przeciwko jesli...cala noc 4 nie bedziesz miala nic przeciwko jesli zabiore cie na chate dzis wiecz 5 zostan jeszcze jeden dzien,daj znac czy ok 6 nie badz niesmiala,zawstydzona

Gość kiktimoyu
a gdzie dziękuje ?

Gość dusia19
dziękuje slicznie !!!!!!!!!!! naprawde dziekuje dziekuje i dziekuje :*:*

Gość ....apia...
1 jesli powiesz to zwolnie 2. sprawi, ze stracisz kontrole 3. nie masz nic przeciwko jesli ja... cala noc 4. -II- zabiore cie do domu wieczorem 5. zostan kolejny dzien jesli to ci odpowiada 6. wiec nie badz niesmiala

Gość katjanka
a wiec ja rozumiem to mniej wiecej tak(ale nie jestem specjalista w tej dziedzinie): 2. spowodować byś stracił kontrole 3. nie masz nic przeciwko jesli ja... cala noc 4. nie masz nic przeciwko jesli wezme cie do domu dzis w nocy 5. zostan jeszcze jeden dzien, jeśli mozesz, powiedz mi kochanie 6. wiec nie wstydz sie dzicko dziecko:P:P to chyba jasne dla wszystkich;) a co to gleboki tekst piosenki?