Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanna24****

spotkanie z osoba poznaną przez internet

Polecane posty

Gość zuzanna24****

jakiś czas temu pewien chłopak odezwał się do mnie na jednym z portali internetowych i proponuje mi spotkanie nie bardzo wiem czy umówić się z nim czy nie jestem dość nieśmiałą osobą i trudno zawiera mi się nowe znajomości - nie mam chłopaka . Ten chłopak proponuje wypad na miasto gdzieś na imprezę w weekend . Co myślicie o tego typu spotkaniach bo niektórzy z moich znajomych śmieją się ze ludzie poznają się przez neta

Gość zuzanna24****

Gość ankiiii
ja bym nigdzie nie wyjeżdzała z gościem poznanym na necie! Piwko w knajpie - owszem Jeszcze dostaniesz jakieś prochy, a potem obudzisz sie naga w srodku lasu. Nie polecam :)

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Chodzi Mu tylko o seks. Nie wygłupiaj się--powiedz Mu że wypad z za miasto z nowo poznaną osobą Cię nie interesuje.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee
na miasto

poznawanie przez internet to konsekwencja naszych czasów,miejsce dobre jak każde inne,nie przejmuj się więc i wyjdź do ludzi,tylko musisz mieć choć odrobinkę kobiecej intuicji, czy aby czasem nie jest to zbok lub jakiś schizol, to wbrew pozorom do wyczucia jest... życzę miłej zabawy :)

Gość zuzanna24****
źle mnie zrozumiały niektóre osoby chodziło mi o wypad na miasto czyli gdzieś do pubu na imprezę i spoko mam zasadę sama kupuje sobie napoje i nie zostawiam szklanki bez nadzoru

Gość błękit kobaltowy
Spotkałam się z kilkoma panami poznanymi w necie. Znam sporo par które sie w ten sposób poznały i są już małżeństwem. Co do zamawianych napoi - w cala nie musisz ich kupować sama - wystarczy ze wybierzesz lokal w centrum miasta, gdzie kelnerki podają napoje, ewentualnie zamówienia można realizować wyłącznie przy barze. Na początek proponuję spotkanie w ciągu dnia, jakaś kawa...tak by było sporo ludzi i niezbyt ciemno na dworze. Poza tym zawsze możesz przyjść kilka minut wcześniej i jak ci się delikwent nie spodoba nie musisz do niego podchodzić. Co do intencji - nawet poznając osobę w realu trzeba mieć oczy dookoła głowy. Na wypad za miasto bym nie poszła. Popisz z nim jeśli jest taka możliwość i wtedy okaże się jakie ma intencje - choć facet to nie szklanka - nie przejrzysz!

Gość zuzanna24****
na wypad za miasto tez bym się nie zgodziła ale nie zaproponował mi tego nawet nie wiem dlaczego niektóre osoby zrozumiały wypad na miasto (impreza) jako wypad za miasto co do wyglądu tego chłopaka widziałam zdjęcia ale wiadomo nie wiadomo czy to jego. Jeśłi chodzi o płacenie za napoje hm to nie tylko z ostrożności dużo osób mówi mi ze jestem dziwna ale ja po prostu nie lubię kiedy ktoś płaci za mnie - bo niby gdzie to jest napisane ze facet ma stawiać - głupio sie wtedy czuje . błękit kobaltowy dobre stwierdzenie facet to nie szklanka - nie przejrzysz! a co do imprezy to jakoś tak się zgadaliśmy ze dawno nigdzie nie byliśmy i stąd padła ta propozycja ze może razem byśmy się przeszli

Gość jhhgvcfcfv

Gość troll2982
dlaczego zabiła pani mecenasa Rolskiego ??

Gość marzycielka ewa
popieram "błękit " ..na początek kawa w miejscu powszechnie znanym gdzie nie bedziecie sami a potem .. zalezy jaki bedzie klimat .. Ze swojej strony życze Ci takiej randki jaką sama przezyłam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4288611