Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznalam na internecie

puszysty czy nie ??

Polecane posty

czy facet 174cm wzrostu i 85kg wagi jest juz gruby? ( to nie miesnie stanowia o wadze) ??

bardzo szczuply jest Twoj facet ? hm, dziwne. wydawaloby sie ze taki stosunek wagi do wzrostu ... ze to juz taki "pyzuch" :)

Gość do kciukiem
hahahahaha

Gość miałam kolegę o podobnych
gabarytach ale nie miał ani grama tłuszczu-ćwiczył to co było widać to zgrabna sylwetka, aż się zdziwiłam że tyle waży:) ale jeśli facet nie ćwiczy to kawał chłopa:)

nie wiem dokladnie ile wazy, ale jest naprawde bardzo szczuply dalabym foto, ale na kafe to sama autorko wiesz jak to jest:P

Gość wiesz jak jest
ahahahahha wiesz jak jest misiek jest buehehehe

Gość obliczyłam BMI
i wyszła nadwaga :(

no wlasnie ten ktorego poznalam ma z silownia tyle wspolnego co ryba z pustynia :)

to moze ja cos pierdole na pewno ma 178 a kg o ile dobrze pamietam jakis mc temu se wazyl i mial 76/8kg??

Gość beeeeeeeeeeeesa
mój mąż ma 176cm i 84kg. Wygląda normalnie - nie ma brzucha, ma całkiem zgrabne nogi i tyłek ;)

moj ma bardzo zgrabne nogi, szczuple rece, brzuch kapke wybrzuszony nie da sie teg o brzuchem nazwac tylek tez

Gość mój ma
174 cm i około 74 kg waży, jest szczupły dosyć, ma mocno umięśnione ramiona i brzuszek okrąglutki:)

kurde moze u facetow to po prostu sie jakos tak rozklada ze nie widac tak bardzo... ale nie wierze, ze faceci o takich gabarytach sa pozbawieni tluszczu na brzuchu, ramionach, nogach. jakby kobieta miala np 170 cm wzrostu i 72 kg wagi to juz by byla wielorybem nazywana...

Gość bo faceci nie mają
tyle tkanki tłuszczowej szczęściarze mają więcej mięśni:) mam bardzo szczupłą koleżankę która spotyka się z takim "misiem" i jest zachwycona:)

Gość A moj facet ma 186 cm i
115 kg wagi, ale ja go kocham jest mi z nim dobrze, od roku jest to moj maz :D Uwilbiam sie do niego tulic. Uwiudl mnie ewnoscia siebie :)

ten ktorego poznalam tez emanuje pewnoscia siebie i to mnie przyciaga, ale wole sie przygotowac psychicznie na to "fizyczne"spotkanie :) moze tez bede zachwycona

Gość dfhfhdfgh
174/85 u faceta to już jest lekka nadwaga pewnie jest misiowaty i ma brzuch.... Osobiście nie w moim typie jest taki facet... 174 cm to niski wzrost a jeśli do tego lekki spaslaczek to odpada. Lekka nadwaga nie przeszkadza mi u wysokich, ale u niskich wygląda odpychająco.

Gość podpowiem ci na uszko
że seks może być super :) ja miałam w życiu jednego misiowatego mężczyznę i kręcił mnie jak nie wiem :) boski normalnie :) miał w sobie coś:) drugi też był boski, ale po jakimś czasie zaczął trenować (squash, bieganie, siłownia) i wychudł strasznie. Jakoś przestał mi się podobać po tych zmianach:(