Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

nudno tu

Polecane posty

Gość długo nad tym myślałaś

Gość humorek na dziś
który lepszy? Co mają wspólnego fundusze z Unii Europejskiej i kosmici? Ciągle o nich słyszysz, ale nigdy nie widziałeś. Wnuczek mówi do dziadka: - Dziadku, Turcja popiera starania Polski o wejście do Unii Europejskiej? Na to dziadek: - Mszczą się za odsiecz wiedeńską. Do bacy wypasającego owieczki przyjeżdża pobliską drogą nowoczesnym samochodem ubrany w garnitur człowiek w średnim wieku. Po wyjściu z samochodu pyta: - Baco, co tu robicie? Wypasacie owce? - Tak, panocku... - A baco, jak wam powiem ile macie tych owiec dokładnie, to dacie mi taką jedną, do upieczenia? - Dobrze, panocku, domy... Przyjezdny wrócił do samochodu, wziął laptopa, telefon satelitarny, połączył się z siecią, ciągnął dane z satelity, przetworzył, popracował chwile nad programem, który mu to policzył, i mówi: - Baco, macie tu na tej łące 347 owieczek. - Dobrze panocku..., to wybierzcie sobie jedną. Przybysz wybrał sobie jedną, ładną, białą; baca mówi: - Panocku, a jak ja wom powim, kim wy jesteście, to oddacie mi ją...? - Dobrze, oddam. - No panocku, to wy jesteście konsultant Unii Europejskiej do spraw rolnictwa. - A skąd to wiecie, baco!? - Ano tak: jeździcie drogimi samochodami, pchacie się gdzie was nikt nie prosi, zabieracie biedniejszym od wos i nic wiecie o mojej pracy! Oddajcie mi mojego psa!!!

Gość
podgrzejcie atmosfere :(

Gość oodaaaaajjjj
nudno ci bo nikt nie chce z tobą pisać 🖐️

Gość z Wami pisza
:( czy mam jąką kare ? :(

Gość Weronika- weronka
dlaczego karę? wręcz nagrodę jeszcze wejdzie ta kasia rowek czy jak tam jej było i znów będzie kórw** rzucać, a tak spokój jest z tymi małolatami co se poprzeklinać w końcu mogą bo w domu szlaban za to dostają