Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gggggyyyhyyy

Narzekałyscie na facetów - teraz piszcie DLACZEGO SĄ CUDOWNI

Polecane posty

Gość gggggyyyhyyy

Był juz temat: Tu narzekaj na faceta :P Tutaj mozecie pisać jaki cudwony jest wasz facet i dlaczego :P Więc zacznę: Mój Ł: przede wszystkim i co dla mnie najwazniejsze wierny - jak to jego koledzy mówią "najwierniejszy facet na swiecie", oddany całkowicie, potrafi okazywać uczucia, codziennie mowi,ze kocha, ze jestem cudowna, pomocny, z ogromnym poczuciem humoru (takim jak ja:P), zabawny, szarmancki, jest moim najlepszym przyjacielem. P.S. Oczywiscie nie ma człowieka bez wad, ale byłby za słodki gdyby nie miał kilku małych wad :D

Gość klklklklkkkloooo

Gość Bella Cullen
to tak jak ja:)

Cudowni są, bo nie obgadują innych nie znam takiego faceta a znam ich duuuzo :D

Gość jest najmądrzejszy na świecie
i jak coś powie - to już powie!

Ellinka Cudowni są, bo nie obgadują innych nie znam takiego faceta a znam ich duuuzo A ja znam wielu takich, ktorzy w ogien by weszli za przyjacielem. Wierni po grob:) I dzieki im za to!

Skoro są wierni, sa prawdziwymi przyjaciolmi, to nie obgaduja przyjaciela czy innych osob, wydaje mi sie logiczne, czy nie?:O Bo tak jest, na przynajmniej staram sie otaczyc tylko takimi ludzmi.

Gość kant poka fote tego
psychola :D

to nie obgaduja...innych osob nie wiem jak niby ma sie miec przyjaciel do innych osob? przyjaciol moze i nie obgaduja- ale innych i owszem :P

Gość ms niesamowita wiedze
na rozne tematy, jest autorytetem w pracy, swietnie tanczy, jest tolerancyjny, potrafi wszytko zrobic w domu,, nigdy nie boli go głowa. jest madrym ojcem. Przystojny, ale gdyby niee byl, to tez swietny.

Wiesz, sami sobie dobieramy towarzystwo. Ja osobiscie nie cierpię jak ktos obgaduje drugiego clzowieka. Oczywiscie- jezeli sa to zarty, w miare na poziomie to ujdzie, ale jak ktos obrabia dupe za przeproszeniem to np. u mnie nie ujdzie. Oczywiscie,znam wielu facetow, ktorych nalezaloby nauczyc pewnych zasad. Ale w tym topiku chwalimy, wiec ja pochwale ta mniejsza grupe, lepsza, tych wiernych i nieobgadujacych:) Pozdrawiam.

Moja Pani 👄 bij proszę.... mocno... :P ;) załóż szpilki, pończoszki, będę lizał stopki... :P ;)

Gość ma niesamowita wiedze
w sencie w łozku. czyli zawsze chetny i gotowy, aż za. Poza łozkiem tez nie pamietam,zeby go bolała.