Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza121

Nigdy nie przyznałabym się do.... PISZCIE DZIEWCZYNY....

Polecane posty

Gość 999999999999999999999999
to ze lece na kuzyna mojego meza.... gdyby tylko mnie zechcial odrazu bym mu dala....

hmmmy, ja tez mam nie czyste sumienie:) ale wole tylko poczytac bo nie chcialabym zeby ktosmnie znalazl po IP:)

Gość kafeterianka 33u73495y7
udaje orgazm ! a jak juz go mam to bardzo musze sie skupic... ale co dziwne to np mysle o tym jak gram w karty albo sobie wyobrazam krol czerwin dama czerwien i wtedy szybciej dochodze...

Gość nataleczka200111
luboie wsadzac sobie pilota od tv

oj dziewuchy, dziewuchy bo juz do konca zycia bedę sam... nie róbcie mi tego...

Gość kioskareczka234
kradłam rodzica pieniadze ... szukam partnera ktory da mi zajebiste doznania seksualne .... bo moj maz mysli tylko o soie 5 min i koniec ;/

Gość aSDVFGHJ
MAM 20 LAT I BARDZO PODNIECAJA MNIE STARSI FACECI !! BARDZO CHCIALABYM SIE Z TAKIM ZWIAZAC ! ALBO CHOCIAZ POBZYKAC!

Gość .O.N.A.ona
DO TEGO ZE KRADŁAM SŁODYCZE W BIEDRONCE I CHOWAŁAM W MAJTKI .... KTOREGOS RAZU PRZYŁAPAŁ MNIE OCHRONIARZ ! ( PRZY SAMYCH KASACH BYLY KOLEJKI PRZED SWITAMI ) KAZAŁ MI WSZYSTKO WYCIAGNAC :( WYCIAGNELAM WSZYSCY TO WIDZIELI :( MIESZKALAM ULICE DALEJ OD BIEDRONKI A MAMA CODZIENNIE WYSYLALA MNIE TAM NA ZAKUPY I MUSIALAM TAM CHODZIC :( MASAKRA

Gość dzuskawa
lubie obgryzac paznokcie u nog i u rak ... kapie siue dopiro jak bedzie ode mnie smierdziec ... wsadzam soebie palec a potem go wacham !

kioskareczka234 bardzo dobrze Cię rozumiem tez tak mam.... on dochodzi w 5 min i koniec a ja potrzebuje więcej czasu... :( a jak go obudze za godzinę że mam ochote to mnie wyzywa ze go zbudzilam... :( i co tu poradzic? Ach... nie ma mężczyzn idealnych...

Gość ghyjklljhgf
do tego ze jak robie mojemu mezowi loda to zawsze mu on smierdzi .... nawet jak wezmie przed tem prysznic..

Gość kioskareczka234
wiki -> masz ochote moze pogadac na gg ? no moj maz tez mowi potrzebuje troche czasu ... za godzine twierdzi ze za malo ... a jak sie poznalismy to potrafil 5 razy z rezdu a teraz ma w dupie ...

Gość .on.na
lubie wachać swoje pierdy !

Gość mala mi i smerfetka
masturbowalam sie maskotka mojej tesciowej!

Gość fghjj
ale sie usmiałam :) jestescie nie mozliwe!

Gość Akunamatata
Do : kioskareczka i viki : znam ten bol, moj wymaga ode mnie zebym chciala wtedy kiedy on chce,oczywiscie gry wstepnej zadnej i po 5 min jest po sprawie,a ja sie czuje wtedy jak nie powiem kto.

Gość Natasha20092009
Ale zwała :)

Gość oli123234
ja tez tak mam :( czuje sie jakby traktowal mnie jak szmate :(

Gość Akunamatata
Do heyjohny: nie badz gorszy od nas,tez sie pochwal. Napewno zrobiles cos o czym wolalbys zapomniec :P

Gość Natasha20092009
nie przyzna sie albo wymysli :) oni nie sa wcale lesi od nas :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ktos tu ma zawieche ................................................................ .................... ....................................... ...................................................... ............................................................. ..................................................................

Gość ZXCzvbnm
do tego ze zsikałam sie w gacie ............

Gość Akunamatata
Tez mysle ze sie nie przyzna bo by meska duma na tym ucierpiala. Wiem ze to co kazda z nas kiedys tam zrobila nie bylo za madre,ale przynajmniej jest sie z czego posmiac i nikt o tym nie wie (w wiekszosci przypadkow) :D

akunamatata i kioskareczka zgadzam się z wami w 100 % ja mam tak samo... a kobiety kochają długą grę wstępną... mój na początku znajomości bardzo się starał... gra wstępna była bardzo długa a seks wręcz bosssski a teraz... po 4 latach związku przed nunu 5 min i po sprawie, o grze wstepnej nie ma mowy bo zazwyczaj wykręca się że jest zmęczony po pracy, tylko pozwala sobie loda zrobic i bara bara i już spi... :(

Gość innaaaajddsa
ze podoba mi sie facet zonaty z 2 dzieci i starszy odemnie o 17 lat.A jednak teraz wiem co to jest prawdziwe pozadanie,niestety pozadanie ktore nie moge zaspokoic .

Gość Akunamatata
Co do sikana w gacie to bylam kiedys na ognisku klasowym(oczywiscie poza mna bylo mnostwo innych osob) i bieglam z takiej wysokiej gorki i popuscilam ze strachu. Na dodatek mailam zielon spodnie i to bylo widac,ale przewiazalam sie bluza choc i tak wszedzie czulam specyficzny zapaszek :P

Faceci z natury są uważani za płec brzydką i nie tylko z powodu że nie są kobietami... Owszem, zgadzam się z wami moje drogie kobietki że każdy z nas ma coś na sumieniu ale wy już tak wysoko postawiłyście poprzeczkę że ja nie mam zbytnio czym się wyróżnić... (mimo że posiadam wiele brzydkich grzeszków)

Gość Akunamatata
Ja jestem z moim od 2 lat w zwiazku i on dobrze wie ze ja bym chciala czegos wiecej niz polminutowego calowania. Jednak stwierdzil ze on nie ma zamiaru nic z tym robic,a pozniej sie dziwi ze tak rzadko mam ochote na seks :(

Gość do heyjohny
Pochwal sie a my tu ocenimy czy jest czym :P

Gość kto pogada na gg
ozyciu , milosci seksie, filmie ,muzyce , o wszystkim co zchcemy ??