Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masssiv

Jak mezczyzna powinien dbac o siebie_

Polecane posty

Gość Masssiv

Co powinien roboc? Ja - rano myje sie, gole, myje zeby, czasmi jaki krem na twarz i antyperspirant a takze perfumy ( lub woda perfumowana ). Wieczorem cieply prysznic, przedtem zel na twarz. Mycie okolic lonowych specjalnym plynem. Mycie wlosow takze odzywka. Jakies 2 razy w miesiacu gole pachy i okolice jajek. Czasami na noc krem na stopy i dlonie, przemywam takz etwarz tonikiem i nakladam krem. Fryzjer raz na miesiac lub 1,5. Czasami silownia - ale dopiero zaczynam ;-)

Gość prawdziwy facet to
ma 2 dniowy zaros Pachnie whiskey, cygarami i kobietą

Gość koko szannnnel
krem pod oczy, czasem jakas maseczka na twarz lub peeling, obowiazkowo manicure! rownie obowiazkowo jakis sport pare razy w tygodniu, np. squash, basen, jogging, moze jakas gra zespolowa ze znajomymi, albo silownia (tylko nie pakuj, bo bedziesz wygladal strasznie) no i oczywiscie dobre ciuchy sa rownie wazne, najlepiej cos na czasie i modnego, markowego jesli Cie stac

Gość to chyba rada dla ciot

Gość facet dbający o siebie
myje się szarym mydłem, goli brzytwa raz na 3 dni, nie zwraca uwagi na ciuchy, byle czyste były....

Gość koko szannnnel uwielbia
chłoptasiów, a nie prawdziwych męzczyzn.

Gość krem pod oczy
? ja jestem kobietą i nie używam...

Gość krem pod oczy
hehe, maseczek też nie nakładam i nie robię manikiura :)

Gość mieszanina takich zapachów
tytoń+wóda+ sperma to jest prawdziwy facet, a nie jakiś laluś albo pedał

Gość uniseks to taka tendencja
faceci niewiescieją, a kobiety meznieją.

Gość Masssiv
czy krem pod oczy jest konieczny - nie pracuje przy komputerze, ale jednak za duzo czasu przy nim spedzam jak facet powinien robic manicure silownia - chce przypakowac jestem bardzo szczuply 71 kg i 177 wzrostu i zero miesni a co teraz jest modne - to pojecie wzgledna - zalezy co sie komu podoba

Gość koko szannnel
Manicure robi profesjonalna manikiurzysta, ale od biedy sam mozesz robic jak sie nauczysz. Pamietaj, ze kobiety zwracaja uwage na zadbane dlonie nie mniej niz na jedrne posladki :classic_cool: Nie wiem ile masz lat, ale lepiej zapobiegac zmarszczok. W okolicach 30 to juz niejako koniecznosc. Tu jakas pani sie "chwali", ze nie uzywa kremu pod oczy. To radze zaczac uzywc, zwlaszcza po 25 roku zycia. I doprawdy nie ma sie czym chwalic. Nie lubie chloptasiow, lubie po prostu zadbanych mezczyzn.

Gość koko szannnel
zmarszczkom* tymo pod oczami jak sie tego wstydzisz to nie musisz sie przyznawac kolegom, ale naprawde, nie ma w tym nic dziwnego i nie chodzi juz nawet o pracy przy komputerze, przeciez to nie komputer temu sprzyja najbardziej, a czas, tryb zycia i warunki zewnetrzne. No i oczywiscie wszystko zalezy od stanu portfela, zarobkow i wykonywanego stanowiska. Na wielu dorby wyglad to duza zaleta, a wrecz obowiazek. W Polsce jeszcze dlugo bedzie pokutowal poglad, ze facet o siebie nie ma dbac, bo to oznaka zniewiescialosci, ale wystarczy sie przyjrzec panom za granica, Francja, Szwajcaria, USA, etc.

Gość wcieranie w siebie
chemikaliów bardzo służy zdrowiu i piękności - im więcej tym lepiej

Gość Masssiv
Mam 29 lat jutro kupie krem pod oczy :-) a stan portfela nie jest najgorszy

Gość pod oczami wystarczy
się smarować takim kremem jakim smarujemy całą twarz. Specjalny krem pod oczy jest dla tych osób które nie mogą w tych rejonach używać kremu do twarzy, bo jest za silny (kremy pod oczy są słabsze) lub mają na uczulenie i podrażnienia.

Gość koko szannnnel
Nie pisz takich bzdur, ze pod oczy mozna smarowac ten sam krem co do twarzy :o Jak chcesz to sie smaruj Ty sam/sama! Skora pod oczami jest ciensza i wrazliwsza, u KAZDEGO. Nie pisze tego zeby zaprzeczyc Tobie i zrobic CI na zlosc tylko pisze jakie sa fakty. Niech sie nikt tego kogos powyzej mnie wpisanego nie sluchaj, bo sobie krzywde zrobi :o

Gość Chopok
grunt to się wysrać przed randką żeby nie pierdzieć przy lasce

Gość fjfhjhfjhfjhf

Gość barakuda-D
Wy faceci to macie cieżko. Jak za mało dbacie o siebie to jestescie brudasy i niechluje a jak za duzo to cioty i geje, masakra. Chyba trzeba znalezc zloty srodek. Chwala wszystkim facetom, którzy lubia byc wyspoortowani. Polecalabym jakis sport zespolowy - ciekawsze to niz silownia, jest okazja sie zaprzyjaznic z innymi facetami i sylwetka nie jest zbyt napakowana. Nie lubie jak faceci za bardzo skupiaja sie na swoich miesniach i maja bzika na punkcie pakowania w siłowni. Tak wiec: noga, reczna, koszykówka, siatkówka - to wszystko jest spoko. Facet powien byc dosc wysportowany, ale robic to dla przyjemnosci, a nie zeby komus cos udowodnic. Ja sama nie jestem zbyt wysportowana i wiem, ze latwiej powiedziec niz zrobic, wiec tylko opisuje taki mój ideal. Jesli chodzi o owlosienie: faj facet sie goli codziennie to luz, ale lekki zarost mi nie przeszkadza. Nie lubi natomiast jak chlopcy, którzy nie maja za wiele wlosów na twarzy (albo maja rude) zaczynaja zapuszczac brode. Juz niech sie lepiej gola codziennie. Pachy faceci powinni przycinac (najlepiej maszynkami do wlosów), bo ogolone to troche zniewiesciale, ale jak kto woli. Co do okolic intymnych, dobrze jak sie facet ogoli raz na jakis czas. Co do kosmetyków: czyste wlosy sa bardzo waze, tluste wlosy sa okropne. Jak facet nie potrzebuje odzywki to niech nie uzywa, jak potrzebuje to niech uzywa - proste. Nie lubie jak faceci maja zbyt dlugie wlosy, ale niektórym jest z takimi do twarzy. Ale jak chlopak ma problemy z byciem meskim, niech lepiej sie zrobi na rekruta (maszynka po czaszce). Dobrze jak facet ladnie pachnie. Uzywajcie dezodorantów i wód kolońskich. Ale tylko tyle tej wody, zeby kobieta dopiero byla w stanie poczuc ten zapach jak bedzie dosc blisko. krem nawilzajacy na twarz tez nie zaszkodzi. Utrzymujcie paznokcie w dobrym stanie, ale nie musicie chodzic na manikure, Wystarczy troche troski w domu. Nie cierpie jak faceci maja zbyt dlugie paznokcie, nie lubie tez obgryzionych. Po prostu obcinajcie i pilujcie. Ubrania musza byc czyste, schludne. Wiadomo, ze w miare modne itp. Dla mnie kombinacja jeansy + koszula u faceta to super wyglad. Jest tak w polowie elegancki, a w polowie na luzie - bardzo fajny. Oczywiscie, jak komus pasuja róznego rodzaju T-shirty i inne ubranka to tez mi sie to podoba. Głównie chyba chodzi o to, jak facet je nosi. Jezeli jest usmiechniety i pewny siebie to wyglada od razu o niebo lepiej. To by chyba bylo na tyle.

Gość kasdjhkjshkdha
jaka i pachy 2 razy w mieacu to ty maszcz gaszcz, stary ja pachy gole co 3 dni a jajka i okoice intymne codziennie, moja zona nienawidzi jak robi mi laske i albo sie podrapie albo jej wlochy do ust wchodza

Gość oczywiście że mozna
smarować skórę pod oczami takim samym kremem jak resztę twarzy, oczywiście jeśli jest to zwykły krem nawilżający, najlepiej bezzapachowy (czyli nie jakiś specjalistyczny np z kwasami).

Gość mandarynisia
nie uzywajcie kremow do twarzy pod oczy, do tego sa oddzielne kremy a kremy do twarzy sa za ciezkie do cienkiej skory pod oczkami. wszedzie to jest wiadome tylko ta polska ciemnota dalej swoje :o :o :o

Gość Chopok
wystarczy jak facet się codziennie odesra, ogoli, wykąpie i zmienia ciuchy zależnie od stanu ich zasmrodzenia

Gość e tam przesadzacie
Od lat smaruję skórę pod oczami tym samym kremem co resztę twarzy i wszystko jest ok, żadnych zmarszczek, podrażnień, opuchnięć ani niczego innego. Więc nie rozumiem, czemu miałabym zacząć używać specjalnego kremu pod oczy.

Gość ghjhvgvhjbjbkj