Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyffereczka

Dlaczego mu stanął? Czy powód musi być namacalny?

Polecane posty

Gość cyffereczka

Podczas rozmowy mojemu koledze stanął. W pokoju bylismy tyko we dwoje. Rozmawialiśmy na tematy zawodowe. Rozawialismy pod przymusem, bo nie darzymy się sympatią (ja na 100% go nie trawie, on mnie chyba też, ale pewna nie jestem, bo dziwny jest) a musimy współpracować. Coż, praca jest pracą, z czegos trzba wyżyć... On kilkukrotnie zakrywał swoj "dobytek" sweterkiem, ja udawałam, ze nie widzę ;) Poraz na pytanie, czy dorosłemu facetowi może stanąć zupełnie bez powodu? Bo chyba powodem nie może być średnio atrakcyjna kobieta w bluzce z dekoltem, w którym prawie nic nie widać i przede wszystkim, za którą nie przepada. W pokoju poza nami były cztery ściany, stół, lodówka i kilka szafek i ekspres do kawy, więc we wnetrzu powodów bym sie również nie doszukiwała:) Pytam, bo sytuacja mnie zaintrygowała, aż się zaczynam zastanawiać, czy może mnie się tylko wydawało, że jemu staje. Tyle tylko, że jest to ostatnia osoba w stosunku, do której mogłabym mieć takie "fantazje seksualne". Do tej pory wydawało mi się, że facetowi staje, jak "ma ochotę", ale teraz zaczynam wątpić w męskość mężczyzn...

Gość drgdfyf
może mu się podobasz, ale o tym nie wiesz :P

Gość mirexx
facet jak chcice to mu i przy kozie stanie....a to wyglada wlasnie na taki przypadek

Gość campari34
a znasz przysłowie kto się czubi ten się lubi?

Gość uważaj
przypuszczam,że on cię jednak nienawidzi,stanął mu ,bo cię chciał na smierć za...bać,hahaha

Gość 23ankaaaa23
też nie bardzo rozumiem jak to może być Spałam z kolegą w ubraniach w schronisku młodzieżowym On chrapał tak że się obudziłam i widziałam jak mu stoi bo spał na wznak.Jestem ciekawa co facet czuje jak śpi i mu stoi? Czy można się nim "zabawić" i np. "wślizgnąć się na niego" ?

Gość masz dużo szczęścia
że cie nie przeleciał odrazu na biurku

Gość Błękitnooka
Być może dlatego, że poczuł twój wzrok na swoim rozporku

Gość cyffereczka
No nieżle, czyli jednak nawet dorosłemu facetowi może stanąć kompletnie bez powodu... Wnioskuje z tego, że facet jest istotą słabszą od kobiety, bo kopletnie nie panuje nad własnym ciałem. Przykre. Do jednje z osób, jesli w ogóle jeszcze przeczyta ten wątek ;) - na rozporek spojrzałam dopiero, jak po raz może trzeci poprawiał ten sweterek. Wcześniej naprawdę nie miałam powodu ;)

ale mi odkrzcie ze facet jest gorszy i slabszy niz kobieta to bzlo wiadomo od dawna

półka, w jednym każdy facet jest lepszy od Ciebie - jak mu się przestawi klawiera to umie ją ustawić z powrotem poprawnie :)

ajronku ale w tym akurat sie nie da w widnowsie to i ja przestawie ale niech ci bedzie ze klawiature potraficie naprawic

Gość cyffereczka
Naprawdę facetowi staje niezależnie od tego, co widzi i o czy mysli. Może mojemu koledze cos się poprostu przypomniało, albo się chłopak na chwile rozkojarzył. Jakoś nie przemawia do mnie to, że tak kompletnie bez uzycia mózgu cos takiego się facetom przydaża. Że nie mogą tego opanowac, to juz inna sprawa.

czasami to jest kompletnie niezależna reakcja na jakąś myśl czy wyobrażenie, czysta fizjologia, a wy się jak te filozofy doszukujecie w tym jakiegoś drugiego dna laski w ten sam sposób reagują na widok jakiegoś badziewnego ciucha - jak pies Pawłowa - widzę ciuch, od razu chcica na zakup

Gość cyffereczka
Filozofem nie jestem, nie byłam i pewnie nie bębę. Niby próbujesz mi wmówić, że dorabiam sobie filozofię, a tak naprawde potwierdzasz moje słowa: żeby była reakcja, musi być akcja, czyż nie?

półka, kobiety mają wielce mylne wyobrażenie w tym temacie :D a reakcja wcale nie musiała mieć nic wspólnego z obecnością autorki tematu, więc może sobie przestać schlebiać :)

Gość cyffereczka
No tak, tylko pisząc "akcja" mialam tez na mysli wspomienia, jakąś trwająca sekundę myśl, chociaz nadal nie potrafie zroumiec, jak 30-letni facet nie jest w stanie zapanowac choć w najmniejszym stopniu nad ta częsia swojego ciała ;)

Gość cyffereczka
Słuchaj no Ajron, jakbys uwaznie czytał pierwszego posta, to byś zauważył, że sobie nie schlebiam. Ale widocznie nie umiesz czytac ze zrozumieniem, proponuje opuścic forum, a szczególnie o tej tematyce i udać się do szkoły.

cyferko, doedukowanie to się by Tobie przydało, szczególnie w dziedzinie biologii i fizjologii pracy organizmu człowieczego poza tym nie denerwuj się tak, bo Ci się buzia wygniecie i koci ryjek przypominać zacznie :)

Gość robertosik
to jest normalne mi parwie każdej nocy stoi moja żona widzi, a jak chodze do kibla w nocy czasami to zawsze stoi i tak mocno że musze usiąśc bo go nie zegne żeby sie wysikac a w dzień też stanie bez powodu wystarczy raz dotknąc przez spodnie

Gość antyfanka...
Jestem już od kilku miesięcy na tym forum i chciałam o siebie dodać że Ajron ma niespotykany dar denerwowania mnie... chętnie bym mu wyparzyła ten jęzor