Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika98

jak odzyskac bylego faceta prosze pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość anika98

prosze pomozcie mi11!! jak mam odzyskac faceta ktory jest dla mnie calym siwatem!!!??? bylismy ze soba 5 lat. odeszlam od niego w lutym . wiedzialam ze do niego wroce( juz raz mielismy przerwe 9 miesiecy). chcialam to zrobic na swieta bozego narodzenia. odeszlam bo on zaczal imprezowac i takie tam. wiec chcialam zeby zaobaczyl jak to jest beze mnie i jak jest ciezko. i jak juz zrozumie to mialam wrocic. on caly czas o mnie zabiegal. pisal dzownil. nie dopuszczalam do spotkania bo wiem ze bym wymiekla.ale zamilk jakies 5 tygodni temu. ostatnio kolega widzial go z jakas dziewczyna w sklepie i uwaza ze oni sa razem. nie wiem co robic. napisalam do niego i poprosilam o spotkanie. nie odpisal. wiec zaaranzowalam spotkanie i prosilam zeby przyszedl ale nie bylo go. nie odpisuje mi. nie wiem co robic1!!! pomozcie mi bo bardzo go kocham1!!!!!! czy ktos byl w podobnej sytuacji??????

"jak mam odzyskac faceta ktory jest dla mnie calym siwatem!!!??? bylismy ze soba 5 lat. odeszlam od niego w lutym . wiedzialam ze do niego wroce( juz raz mielismy przerwe 9 miesiecy)" - Zastanowiłaś się nad sensemtego co napisałaś? Ja bym się chyba pociął gdybym miał 9 miesięcy nie być z kimś, kto jest dla mnie całym światem. I gdybym planował, że odchodząc w lutym wrócę na Boże Narodzenie. Tak na marginesie z t tych 5 lat razem już się robią 3 :P Podsumowując - cienkie to prowo, pędź już do szkoły :P

Gość anika-98
nie wiem, czym zasluzylam na taka cieta riposte. mam 25 lat i bylam z nim razem 7 lat. ale bez przerw 5 wiec nie pisz tak skoro nie wiesz jak jest.

Masz 25 lat?? Myślałem, że w tym wieku ludzie zachowują się poważniej. A jeśli chodzi o cięte riposty - akurat byłem delikatny. Chciałaś sobie wytresować faceta, nie udało się. Jedyne co możesz zrobić to wyciągnąć naukę na przyszłość, że jeśli psujesz coś wystarczająco długo to w końcu się uda.

Gość zrób mu loda

Po co wystawiasz go na próbę? Wielka Pani postanowiła w święta być łaskawa dla swojego pieska. Puknij się w łeb dziewczyno. Wcale się nie dziwię, że nie chce z Tobą utrzymywać kontaktów. Szczęścia dla niego, a Ty się męcz za to wszystko co napsułaś "królewno" :O

to tak jak wczoraj niejaka Agnieszka ,której problemem było nadmierne wymyślanie sobie problemów z facetem ;) nogogłaszczka i sukienka wie o czym mowa ;)

Gość La bamba
jak widać ci sami ludzie jej odpowiadają i tu, i tam :D

Gość anika98
przez pomylke zalozylam drugi temat. myslalam ze ten pierwszy nie wyszedl i napisalam na nowo to samo. nie wiedzialam ze tamten temat juz dziala.

Gość brunetka z zielonymi oczami
"wiedzialam ze do niego wroce" to sie troche przeliczyłaś :D 🖐️