Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co chodzi w tej ksiazce

Dostałem SEKRET na urodziny od przyjaciolki, o co chodzi w tej ksiazce?

Polecane posty

Gość O co chodzi w tej ksiazce

Podobno jakies bzdury, ale jak dostalem prezent to udawalem ze sie podniecilem ta ksiazka.

Gość to zależy
Poczytaj, to będziesz wiedzieć.

Gość i co zalisz sie zamiast
powiedziec przyjaciolce o tym co myslisz ? Gowniana musi byc wasza przyjazn skoro, nie jestescie wobec siebie szczere ;/ A swoja droga jakby przyjaciolka kupilaby mi jakies romansidlo, dostala by zjebka ... no ale moja nie kupilaby takiego czegosc bo wie, ze kocham kryminaly, horrory :)

Gość dyska śniegowa
Przeczytaj. Oglądałam film i teraz chce kupić książkę. Opisuje ona jak siła umysłu może wpływać na nasze życie, ukazane są tu sposoby jak osiągnąć to czego się pragnie.

Gość ta ksiazka to
jakies pierdolety dla glupich bab, naciaganie na kase

Gość KasiaRowek
Chujowa na max książka

Szczerze? Też nie wiem, o co tam chodzi, jak dla mnie stek bzdur, a do tego taj pisany, że robi sieczkę z mózgu.

Gość Swinka
SEKRET super prezent A z ciebie nie zaden przyjaciel Sekret to zbior informacji o mocy przyciagania i spelniania marzen oparty na faktach autentycznycznych o sile umyslu JESLI czegos bedziemy chcieli tak bardzo ze to sobie wmowimy to bedziemy to miec Moze to glupie ale prawdziwe pozytywne myslenie pomaga nam zdobyc to o czym marzymy SAMI zobaczcie np pomyslcie co chcecie i intensywnie przyciagajcie to w myslach a gwarantuje ze to wam zycie przyniesie JA JUZ to sprawdzilam i dziala POWODZONKA