Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaa.

Skreślił mnie?

Polecane posty

Gość Kaaaa.

Ostatnio byłam na randce z chłopakiem. Niestety nie znamy się zbyt dobrze, niewiele o sobie wiemy. Kiedy zobaczyłam Go w szkole, odrazu mi się spodobał. W końcu nasz wspólny kolega zorganizował spotkanie (ja, On, nasz kolega i moja kumpela). Wszystko byłoby ok, gdyby nie to,że On jest bardzo nieśmiały. Wiem, że mu się podobam itp. Wiem też, że on czekał na mój krok, więc zaprosiłam Go na spacer. Spacer był szczerze mówiąc nie taki zly. Najgorsze było to, że ja musiałam Go non stop zagadywac itp bo On sam niczego nie potrafił zacząc ;/ Nie wiedziałam co robic, o czym z Nim gadac, skoro jest taki małomówny?! Nastepnego dnia moj kolega do Mnie podszedł i powiedział, że P.uznał że nie mial o czym ze mna gadac i ze ja gadalam tylko o szkole ;/ Halo, czy ja jestem jakas dziwna? To o czym mialam z nim gadac, skoro sam nie wykazywal zadnych checi? Czemu wiec sam nie zaproponowal innego tematu do rozmowy? Nie rozumiem... Bardzo mnie to zabolało, bo to ja zrobilam pierwszy krok, on mogl to wykorzystac, skoro sam sie wstydzil... Co mam teraz z Nim zrobic? Odpuscic sobie?

Gość Kaaaa.
Po 18.