Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze dwa dawac chłopaki

Ile kosztuje malowanie drzwi w golfie?

Polecane posty

Któraś malowała drzwi w samochodzie? w Lublinie zażyczyli sobie 400zł(bez żadnych szpachli ani niczego-gołe malowanie)...czy to nie przesada?

Gość ja na twoim miejscu
nie malowalabym tego golfa tylko odrazu na zlom oddala

Gość bezeczelnie tzytzata marisha
powinnas sie zacieszac ze tylko 400 :classic_cool:

czemu na złom? musiałam wymienić drzwi bo jakiś idiota załatwił mi je na parkingu i chce pomalować na identyczny kolor z reszta samochodu.Nikt nie malował?

Gość ja na twoim miejscu
pomalowanie jednego elementu w aucie kosztuje nawet do 1000zl wiec sie ciesz ze 400 a na zlom dlatego ze to golf. jestes dresiara?

Aha za samochód dałam prawie 10tys. i mam na złom oddawać? dobra czekam na jakieś konkretne odpowiedzi, dresiara nie jestem, ale czymś trzeba wozić dzieci do przedszkola i dojeżdżać do pracy nie?

Gość taaaka jedna
nie zdzierają z Ciebie tak jak ktoś napisał pomalowanie jednego elementu kosztuje do 1tyś zł

Gość Pawełsssss
ja na twoim miejscu Złom golf? to chyba nie widziałaś złoma :D te autka są akurat nie do zajebania...A 400zł za element? to nie wiem gdzie tak się płaci, u nas w białej lakiernik ci maks. weźmie 250-300zł za element. Sam dwa dni temu malowałem maskę i klapę od bagażnika w audi to zapłaciłem 600zł. Ale jak chcą zedrzeć to zedrą na byle gównie.

Sąssiadka ma znajomego malarza i on chce za robotę 100 zł, tylko muszę sama kupić w markecie farbę emusyjną i gips

dzieki Paweł, wykonałam kilka telefonów, jednak zdzieraja... jeden chce 250 drugi 350 czyli zdecyduje sie na to za 250. Szkoda ze na kafe mało czego można sie dowiedziec...poza durnymi podszywami...

Gość ja na twoim miejscu
jak dla mnie to mozecie lakierowac nawet za 10 zl caly samochod golf gownem byl i bedzie dziekuje