Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonakmodnisiaa

powiedzcie mi jak

Polecane posty

Gość zonakmodnisiaa

mozna byc az tak glupim i przy zarobkach 5-6 tys brac kredy na dom 300-400tys na 30lat ...bo dla mnie to niewytlumaczalne zeby przy takich niskich zarobkach pchac sie w budowe domu -bo trzeba ludziom pokazac ze sie zyje w lusksuasach i przez 30 lat zyc za te 3 tys? no ludzie..a co bedzie jak jedno czy drugie straci prace/pensje poucianaj...ludzie nie myslicie .Ja z mezem zarabiamy razem grubo ponad 20 tys miesiecznie ,nie mamy nic na kredyty doslownie nic ii nie wyobrazam sobie nawet przy mioch zarobakjach brac kredyt na dom;) bo roznie to w zyciu bywa -nie stac mnie nie kupuje /nie buduje:) ...wieśniaki...

Gość jasne jasne
Na pewno idiotko tyle zarabiasz.... buhahhaha lepiej się zabieraj sprzed kompa, bo czas zapomogę z MOPSu odebrać, żebyś miała za co opłacic internet

Gość zonkamodnaaa
jasne jasne - a mysl sobie co chcesz ja tylko wyrazam swoja opinie ,w koncu od tego jest to forum..jesteście żalośni :) no ale trzeba być poslusznym wg zasady "postaw się a zastaw" ja jak kiedyś wybuduje dom tylko za gotówke ale nigdy nie na kredyt -kredyty biorą ludzie desperaci...