Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GiełdaWŁodzi

Apeluje do wszystkich z okolic Łodzi i wszystkich zainteresowanych losemZwierząt

Polecane posty

http://img22.imageshack.us/i/img2466f.jpg/ -To jest link do zdjęcia 4-tygodniowego Króliczka, którego kupiłam na Giełdzie w Łodzi przy ulicy Św. Teresy. Pan sprzedaje (chociaż ciężko nazwać tego morderce człowiekiem) króliczki niespełna dwutygodniowe. Jego siedziba mieści się w Hali w małym pomieszczeniu na końcu hali.Nie wiedziałam,że zakupione prze zemnie zwierzątko jest tak maleńkie ,że nie potrafi samo jeść ani pić.Pan sprzedał mi to zwierzątko wiedząc,iż króliczek jest słaby i chory i w ciągu krótkiego czasu umrze. samiczka była słodka i kochana i TYLKO dzięki wizytom u weterynarza i drogim odżywką żyło u mnie 10 Dni.APELUJE nie Kupujcie tak maleńkich zwierzątek i od przypadkowych ludzi.Kupujcie tylko w hodowlach.Nie popełniajcie takich błędów jak ja.A temu człowiekowi życzę aby ktoś też potraktował Jego życie z takim samym lekceważeniem jak On potraktował to małe zwierzątko!

Gość marie marie
zglos to do TOZ, oni mu sie dobiora do dupy.

Prawda jest taka,że niektórych ludzi trudno nazwać ludźmi :( Ten człowiek jest potworem i powinien się nim ktoś zająć. Tak jak ktoś wcześniej wspomniał powinnaś zgłosić to do TOZ albo na policję-chociaż myślę,że TOZ podejmie odpowiednie kroki.

ja rozumiem..ale w takim razie czemu kupiłaś to biedactwo? Żeby ratować cz z nieświadomości?

TOZ wymaga faktury -czego tam niestety dostać nie można.A czemu Kupiłam ? Po pierwsze z litości po drugie nie byłam świadoma,że ktoś może być tak bezduszny.