Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eleonora z Brodnicy

Łysiejący faceci są wstrętni, a coraz więcej dzisiaj łysieje

Polecane posty

Gość Eleonora z Brodnicy

Dla mnie łysienie jest okropne. Te zakola, przerzedzony włosy, albo łyse kółka, które wyglądają jak gniazda dla ptaków. Nie wiem jak kobietom mogą podobać się łysiejący!

Gość terteterer
Nagadałaś się ? Jak tak, to dziękujemy za opinię. Odezwiemy się wkrótce. Do widzenia.

Gość Eleonora z Brodnicy
Najgorzej jaki łysol ogoli się maksymalnie na łyso i twierdzi, że włosy nie mają dla niego żadnego znaczenia i sobie myśli, że może mieć atrakcyjną kobietę, bo tym goleniem niby omija łysienie

Gość lysienie jest okropne

I powinno się ich kastrować, żeby nie przekazywali swoich łysiejących genów następnym pokoleniom. Ech... Czy Ty naprawdę nie masz lepszych tematów do rozważań, dziewczynko? Może lepiej zastanów się jak zlikwidować głód na świecie albo co.

Gość jasioooo
Ale chuja łysego to już nie brzydzisz się brać do paszczy. :)

Gość Eleonora z Brodnicy
Bo to okropne jak taki łysiejący sam chce mieć śliczną, szczupłą, zgrabną lalunię, a w swoim oku belki nie widzi. Znałam takiego, który szukał idealnej laleczki i twierdził, że łysienie mu nie odbiera atrakcyjności, bo i tak sobie non stop skrobie głowę gilletem z pianką

Gość terteterer
A kogo to obchodzi ? Ty nie lubisz łysych, inna nie lubi z wąsami, jeszcze inna nie lubi blondynów. Każdy ma inne preferencje.

Gość hyhrfd
tema swiadczy o autorce znaj sobie lepiej jakiegos pedzia modela

Gość jason statman jest znany
i bogaty i ma prawie 40 lat. a jak taki 20 latek lysieje to dziewczyny go jak gowno traktuja

I wiesz co jeszcze- powinno się dawać do odstrzału wszystkie baby które mają tłuszczyk, cellit,zmarszczki i obwisłe tyłki

i jeszcze jedno pytanie-którzy sa sexi? otyli? przypakowane karki? z wadą wzroku? impotenci? przystojni ale durni jak but z lewej nogi? desperaci którzy wytrwale dązą by cos osiagnąc i wiecznie nic nie mają? pupilki rodziców, zyjący jak pasozyty za kase starych? dziewczyno zastanów sie co piszesz! czy według Ciebie wygląd dyskwalifikuje człowieka??? czy poza opakowaniem nic sie nie liczy! pamietaj że zycie pisze rózne scenariusze- jutro możesz byc oszpecona, chora, tredowata- pewnie byś chciała by wtedy inni patrzeli na ciebie przez pryzmat wygladu zewnetrznego/ zastanów się wiec zanim cos napiszesz bo jutro może to obrócic sie przeciw tobie!!!

Gość sdsdsf
desperaci którzy wytrwale dązą by cos osiagnąc i wiecznie nic nie mają? mozesz cos wicej o nich napsiac bo to o mnie mowa i jestem ciekawy

to ludzie którzy usilnie próbują zrobić karierę zawodową ale im nie wychodzi- proste! pytałam czy tacy tez np. nie mają szansę na miłość, bo być moze dla autorki to wada podobnie jak łysienie?

Gość prowokejszyn...

Gość www.tnij.org/robert2009
jak już całkiem wyłysieją kupią sobie peruke i po problemie

Nie autorce chodzi o cechy zewnętrzne np krzywy palec u nogi albo brak owłosienia na klacie

Gość drgterdt
zaladkowa gorzzka ok dzieki ale co z tei milsoci jak nic nie maja leipej byc honorowy i zyc sam niz jak pies czekac az cie poglascza jak pani bedzie miala ochote

Gość UVA
Łysiejący mogą być sexy pod warunkiem że potrafią o siebie zadbać. Nie lubię facetów którzy są przywiązani do swoich włosów na tyle aby czesać się na pożyczkę. Łysiejący facet z ogoloną głową może być apetyczny

Gość lysienie to porazka

Gość do depeche15
a jak chlopak ma 20 lat i lysieje to tez przejdzie, czy przegral zycie?

Jak łysienie to porażka to oznacza, że większość facetów jest porażką. No chyba, że Wam chodzi o łysienie kobiet to rozumiem ;)

A mało chłopaków w wieku 20 lat łysieje. W jakich Wy stereotypach żyjecie. Typowe dla Polaków, narzekać i szukać problemów. W takiej Holandii czy Hiszpanii takie "problemy" ludzie by wyśmieli bo wiedzą, że to normalne. Polsko wyjdź z tej ciemnoty!

Temat troszkę odkopię bo ostatnio spotkałam się z ciekawostką, otóż okazało się, że niektórzy z facetów, których poznałam niedawno straszliwie cierpią z powodu wypadających włosów. Dla mnie nie ma nic gorszego jak facet, który nie może się zdecydować czy będzie łysy i się ogoli na zero czy będzie walczył o włoski. P.S nie dawno rozmawiałam z facetem, który po kuracji Follixin-em odzyskał włosy, lecz to co mnie najbardziej zastanawia to jego nastawienie do życia, które obróciło się o 180 stopni, zastanawiam się dlaczego łysienie jest taką tragedią dla niektórych facetów...?

Gość taka prawda....
jak przeczytasz opinie o łysych czy łysiejacych facetach to mozesz spróbować sie domyslać dlaczego na przykład stanowi to problem dla niektórych;) poza tym lysienie to troche tak jak np zmarszczki dla kobiet.. oznaka starosci której wiekszosc sie boi

Gość belerofront
jeżeli facet nie przejmuje się takimi tępymi dzidami jak autorka, to łysienie nie jest żadnym problemem i nie bardzo rozumiem co tu ma do rzeczy chęć posiadania atrakcyjnej kobiety, jeżeli facet jest łysy (na co nie ma wpływu) ale po za tym dba o siebie to szuka również zadbanej kobity, proste