Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze to nieobiektywne obserwac

Starsze kobiety bardziej lecą na kase niż młodsze

Polecane posty

Gość Moze to nieobiektywne obserwac

Tak mi się wydaje... Wiekszość dziewczyn po 18-21 lat jest bardziej samodzielna niż sporo 25-30 latek...Znam wiele 25 latek co nie pracuja, bez prawka i czekaja na \"księcia z bajki\" i sponsora, i narzekaja ze nie ma pracy,albo jest za 1200 zl. A znam wiele dziewczyn po 19-21 lat co studiuja i pracuja, robią prawko,albo maja prawo jazdy autko i nie oglądają sie na facetów... Np mojej byłej (równolatka-25 lat) nie podobał się mój samochód (a sama żadnego nie miała) a obecnej nie przeszkadza jakim autem jezdze, bo ma swoje wlasne auto (fakt,ze po rodzicach dostala auto tzn Toyote RAV4). W kazdym razie mam wrazenie ze dziewczyny urodzone pod koniec lat 80 na poczatku lat 90 sa bardziej zaradne od 25 latek i mniej narzekaja

Gość Coś w tym jest

Gość hahahehe
potwierdzam, niektore kobiety mysla ze swiat sie kolo nich kreci i mysla, ze znajda jelenia ktory bedzie je sponsorowal. wiaze sie to z dawnym modelem wychownia kobiet i mezczyzn, kobiety mialy wmawiane ze maja dobrze wyjsc za maz (tzn za jak najbardziej bogatego goscia) oraz mowiono im, ze jezeli jest kobieta to jej sie wszystko nalezy. faceci natomiast byli wychowywanie na rycerzy ktorzy maja rozpieszczac swoja ksiezniczke i trzymac ja w swojej wierzy. inteligentne kobiety i mezczyzni doskonale sobie zdaja sprawe z tego ze postawa roszczeniowa kobiet nie ma zadngo ekonomicznego uzasadnienienia, kiedys motorem napedowym gospodarki byl przemysl i kobiety miale znacznie mniejsze mozliwosci zarobienia pieniedzy niz obecnie... reakcja mlodych kobiet z postawa roszczeniowa na obecne czasy sa zwiazki ze starszymi facetami ktorzy funkcjonuja wedlog przestarzalego modelu. podsumowujac: kazda inteligentna kobieta liczy tylko na SIEBIE

Gość popieram w 100

Gość hahahehe
wcale nie widze zeby autor generalizowal wyraznie pisze ze wspolczynnik kobiet z postawa roszczeniowa jest wyzszy w tym przedziale wiekowym i takie sa fakty...

Gość hahahehe
jakies argumenty ? czy tak tylko szczekasz ?

Gość bo mlode sa jeszcze
glupie :)

Gość hahahehe
jezeli dla ciebie zaradna dziewczyna liczaca na siebie jest glupia to nie mam pytan...

Gość hahahehe
oczywiscie, ze wszystko zalezy od czlowieka ale tu chodzi o wyzszy wskaznik kobiet w takim wieku ,ale ty widac masz problemy z logicznym mysleniem..

Gość adaskost
Bzdura....każda kobieta leci tylko i wyłącznie na kase...niestety

'każda kobieta leci tylko i wyłącznie na kase...' nie badzmy tacy cyniczni... mezczyzni maja jeszcze kilka innych zalet ;) :)

Gość hahahehe
i znowu to dziecko depeche wtraca sie w temat o ktorym ma pojecie tylko z internetu...

hahahehe oczywiscie, ze wszystko zalezy od czlowieka ale tu chodzi o wyzszy wskaznik kobiet w takim wieku ,ale ty widac masz problemy z logicznym mysleniem.. Jaki wskaźnik??? o czym Ty bredzisz??? życie to nie statystyki idioto :O

Gość hahahehe
'Jaki wskaźnik??? o czym Ty bredzisz??? życie to nie statystyki idioto " pogadamy jak nauczysz sie logicznego myslenia... tylko jeden argument: a to, ze duzy procent mlodych ludzi powoduje wypadki na drogach przez swoja bezmyslnosc to tez glupie statystyka nie majaca odzwierciedlenia w zyciu ?

Gość staruszka taka siaka
bo starsze są mądrzejsze-nie ma potrzeby się wysilac skoro tylu łosi do okoła-kwesia młodszych nie do konca jest tak jak mówisz-częś puszcza sie za kase innym pomagają rodzice itd starsze pokolenie kobiet jest bardziej ceniące się -młode w wiekszosci traktują swoje ciała jak autobus-płacisz jedziesz....

Gość hahahehe
"Ja osobiście na drodze obawiam się bardziej starszego dziadka lub babci którzy niedowidzą i niedosłyszą... i ścigają sie ze sobą na dwóch pasach jadąc 40/h" :D czyli jednak generalizujesz i oceniasz po wieku...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

hahaha- uwazam ze masz racje i madrze mowisz. a takze uwazam ze w moim wieku trzeba ksztaltowac opinie na pewne tematy i pracowac na przyszlosc. dlatego pracuje i sie ucze , aby byc w przyszlosci niezalezna i nie oczekiwac ze bede utrzymywana. tak wiec widzisz twoj argument ze jestem dzieckiem jest nieaktualny i przede wszystkim niemerytoryczny.

Gość hahahehe
"bo starsze są mądrzejsze-nie ma potrzeby się wysilac skoro tylu łosi do okoła" "młode w wiekszosci traktują swoje ciała jak autobus-płacisz jedziesz...." przeciez to na to samo wychodzi i tu i tu placisz jedziesz :D

Gość hahahehe
"Zrobiłam to co autor i Ty.. no cóż.. kto z kim przestaje... " szybko przejmujesz pewne postawy a to nie zbyt dobrze swiadczy o twoim indywidualizmie myslowym...

Gość hahahehe
aha widze, ze nie odczuwasz roznicy pomiedzy stwierdzeniem przykladowym: wszystkie kobiety lubia nosic kolczyki a wiekszosc kobiet lubi nosic kolczyki, przyklad prosty bo odbiorca prosty :D