Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniiiam

ktos chce napisac ze mna ksiazke??

Polecane posty

hej mam prospozycje czy ktos jest chetny napisac ze mna kasiazke a potem ja wydac??

Gość another rain
:)

Gość maturka4
Mniej cię pewnie interesuje autor, co sponsor-wydawca za własną kasę? Raczej długo i bezskutecznie będziesz szukać frajera

no nie zbiór bajek:) pewnie ze nie:) myslalam o jakiejs ksiazce typu tak jak rozmawiamy tutaj na kafe:) czyli grupa ludzi nazwiazuje rózne tematy dotyczace zycia i spisac to wszystko w jeden tom i opublikowac:) jak myslicie jest szansa na cos takiego?

Gość major1
Zgadzam się z maturką. Nikt raczej nie będzie miał ochoty mieć do czynienia z "autorem": 1. Zaczynającym zdanie od "hej" (co to ma być? Hej tam za lasem, hej tam za borem...) 2. Nie uznającym interpunkcji i prawideł rozpoczynania zdania wielką literą. Dużo jeszcze prawdziwych książek musisz przeczytać, żeby myśleć o pisaniu. Słownik ortograficzny przede wszystkim. A temat jest dla ciebie zupełnie obojętny? Bo nic nie piszesz... A pisać można tylko o czymś, o czym się ma wiedzę

maturka4 kasa jest na wydanie wiec w czym problem? sponsor nie potrzebny bo mam swoje pieniądze:) major1 Przepraszam Ciebie za swoją bezmyślność. Uwierz mi że dużo książek w swoim życiu przeczytałam i to takich prawdziwych więc mi nie mów o wiedzy na temat pisania książek!! Jeśli bym ich nie czytała to pl co bym miała się podejmować napisania jednej z nich??