Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neturaż

Czy facet, który zrobi licencję na pilotowanie promów kosmicznych...

Polecane posty

Gość Neturaż

czy ma większą szansę na zdobycie atrakcyjnej kobiety?

Gość Neturaż
Jak na razie nie widać, żeby licencja pilota promu kosmicznego robiła na jakiejś kobiecie większe wrażenie. Baby zarozumiałe, co to się wam poprzewracało w głowach? Czego oczekujecie od mężczyzny?

Gość jasioooooo
buahahaha.. durni ludzie siedzą na kafe :) ciekawe gdzie można licencję na pilotowanie promów zrobić :)

Gość jasioooooo
i za ile :) i po jakiego grzyba zresztą :) no comments co do tematu ;)

Gość Neturaż
Widzisz Jasio, jaki z Ciebie cymbał? Licencję można zrobić w NASA. Nie na takie rzeczy mężczyzna zdoła się porwać, żeby tylko zaintrygować sobą kobietę.

Gość kasaaaa
i by było przeleciał mnie kosmita :classic_cool:

Gość taaakaaajedna
Jeżeli facet robił by licencję na prom kosmiczny czy samolot czy cokolwiek innego nie z pasji tylko żeby zwrócić uwagę kobiet świadczyłoby o nim że to pusty kretyn i to z kompleksami.

Gość Neturaż
W pewnym przybliżeniu.

Gość PSedłonim_
Taka jedna? Ty zapewne smarujesz się tą całą babską chemią, bo jesteś kretynką, tak?

Gość kasaaa
to az musisz robic taką licencje aby zaintrygowac?:O dla mnie mozesz zrobic na szybowiec :classic_cool:

Gość PSedłonim_
Głupoty opowiadasz, Depesze!

Gość PSedłonim_
Licencję szybowcową może teraz zrobić każdy głupi. Sądziłem, że intrygujące kobiety mają nieco większe wymagania.

Gość knsDLm
depeche dziecko wszedzie widzisz prowokacje :) niech bedzie sobie i prowokacja - szkoda tobie ? ależ oczywiście - ciebie nie stać na wymyślenie nawet tego a pomysly twoje koncza się na 2 stronie górnolotnych topików typu : kto jeszce nie spi lub wklejcie mi jakąś fajną muzyke :)

'depeche dziecko wszedzie widzisz prowokacje niech bedzie sobie i prowokacja - szkoda tobie ?' nie szkoda, ogolnie lubie prowoacje :P 'ależ oczywiście - ciebie nie stać na wymyślenie nawet tego a pomysly twoje koncza się na 2 stronie górnolotnych topików typu : kto jeszce nie spi lub wklejcie mi jakąś fajną muzyke' no i niech tak sobie bedzie ze tworze glupie topiki - szkoda tobie? mi nie :P

Gość kasaaaa
mnie to on zaintrygował samym temetem :classic_cool: a jestem wymagająca ;)

Gość kasaaaa
Psełdonim a masz licencje na szybowiec?:P czy jesteś głupszy niz każdy głupi?:classic_cool:

Gość PSedłonim_
Pilotowałem niegdyś samolot, ale to już odległa historia. :)

Gość taaakaaajedna
"Taka jedna? Ty zapewne smarujesz się tą całą babską chemią, bo jesteś kretynką, tak?" Chodzi ci o kosmetyki??? "Sądziłem, że intrygujące kobiety mają nieco większe wymagania." Mają wymagania żeby facet miał przynajmniej jakąś pasję i odwagę. A nie był tylko pozerem który się chełpi z iloma to laskami się przespał. Sama mam licencję samolotową PPL(A) i nieraz widziałam takich właśnie gości którzy się chcieli popisać przed panienkami a tak naprawdę to trzęśli się ze strachu. Rekordzistą był jeden co skoczył ze spadochronem (w systemie tandem) i ... posrał się :D

Gość PSedłonim_
Nie, Taka jedna, mi chodziło o politurę do mebli na wysoki połysk...

Gość PSedłonim_
Znałem tylko jedną kobietę z licencją. Ale nie wymienię publicznie jej nazwiska. Trakcyjna z niej babka była. :)

Gość PSedłonim_
Skoro pilotowała, to pewnie, że trakcyjna. :-) Jest rzeczą dość zastanawiającą, że kobiet pilotek niemal nie ma. A przecież każdy człowiek o odpowiednich warunkach zdrowotnych może zrobić licencję. Czyżby pilotowanie samolotu przerastało babskie możliwości? Może wprowadzimy parytety?

Gość kasaaaa
Neturaż gdzie jestes wpadłes zaintrygowałes i teraz tu jacyś nudziarze przynudzają😭

Gość PSedłonim_
Zaczytałem się, Kasa, i nieco zamyśliłem. NIe intryguj się mną zbytnio, ponieważ ja nie mam zamiaru zostać pilotem promu kosmicznego.

Gość jasioooooo
Do autora debilnego i absurdalnego tematu: większe wrażenie zrobisz na kobiecie, jak będzie cię stać na zafundowanie jej podróży takim promem. :)

Gość PSedłonim_
O Jasieczek się odezwał. :)