Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złaaaaaaa

Kiedy seks staje się zły

Polecane posty

Gość złaaaaaaa

Byłam świadkiem seksu moich dwóch koleżanek, jedna na wycieczce, myśleli że spałam, druga za ścianą. To było obrzydliwe, to nie był czuły ,namiętny seks ale chamskie rżnięcię i wiem że te dziewczyny nie są szczęsliwe, po prostu niektórzy faceci to skończone prymitywy, myslą że seks to masturbacja na cipie. Nie gadam z tymi facetami, normalnie mnie brzydzi jak ich widzę. Zresztą nie ma o czym ,dwa zadufane dupki, o szowinistycznym podejściu do kobiet, jakbym była facetem to normalnie rozwaliłabym takiemu szczękę.

Gość dawidd
Chyba tym koleżankom było dobrze, jak ich chłopaki ruchały, bo na to się zgodziły. W innym przypadku, to gwałat, a to jest karalne.

Gość somebody well known
koleżanka jest zła, bo je ruchali a jej pozostało tylko słuchanie

Gość złaaaaaaa
szczerze mówiąc to jestem zła na nie, na koleżanki, że dają się tak poniżać, zresztą jedna mówiła że seks z chłopakiem jest taki biologiczny, już chyba wiem o co chodzi

Gość złaaaaaaa
Jeśli ktoś widział seks psów to wie o co chodzi, jak wiadomo psy nie mają w znacznej mierze częsci mózgu odpowiadającego za uczucia wyższe, niektórzy ludzie chyba też. Najlepsze że jak skończyli się pierdolić to wstałam i powiedziałam dzień dobry, wstydzą się do tej pory, przez cały dzien nic nie mówili, a przecież to tylko seks, więc dlaczego się wstydzą?

Gość somebody well known
kolejna oderwana od rzeczywistości brzydka pinglara, która seks zna tylko z książek Danielle Steel 💤

Gość złaaaaaaa
Jestem bardzo ładna, koleżko, a seks to dla mnie duchowe przeżycie, nie potrafię poradzić sobie z nienawiścią do kolezanek

Gość somebody well known
taka jesteś ładna, a jakoś nikt cię nie chce bzyknąć, co za paradoks

Gość nie masz własnego zycia
? krzywde ci zrobiły te koleżanki tym swoim życiem erotycznym? Wara od cudzych sypialni!

Gość lukierkowamama
hmm ja sie lubie kochać ale pieprzyć też się czasem muszę:)

Nie masz powodu żeby je nienawidzić. Co najwyżej możesz czuć do nich obrzydzenie. Potraktuj je tak samo jak kopulujące psy. Po prostu zignoruj.

Gość skad wiesz ze nikt
jej nie chce bzyknac tluku?

Gość przesadzasz kobieto
skoro one tego chciały to co w tym złego? To, że dla Ciebie seks jest czymś duchowym nie znaczy, że wszyscy go muszą traktować w ten sposób. A głupio im pewnie z tego powodu, że myśleli że spałaś, a okazało się, że jednak nie.

Gość rwer
Ci faceci to prymitywy? Moze i tak, ale stali sie tacy dzieki tym szmatom. Suka nie da, pies nie wezmie.

Gość złaaaaaaa
"wara od cudzych sypialni" sory ale to było u mnie w domku, pół metra ode mnie, w dodatku o 10 rano. Więc to oni mogli się pohamować, i nie mówię tu o rżnięciu dla zabawy, bo też się w takie bawiłam. To był bezduszny seks, w sumie nie ma o czym mówić, po prostu chyba nie potrzebuję koleżanek o mentalności niewolnicy, brzydzą mnie, a myślałam że jesteśmy przyjaciólkami. W dodatku pytał się jej parę razy czy już doszła a ona tak cicho -tak, bez przekonania żeby się odwalił

Gość przesadzasz kobieto
sorry, ale nie rozumiem gdzie Ty widzisz problem. jeśli Ci przeszkadzało, to trzeba było od razu zareagować i powiedzieć, że nie życzysz sobie takich akcji. A to, co one robią w łóżku z facetami to ich sprawa. Nie masz prawa tego krytykować, tym bardziej że nie wiesz co nimi kierowało, czy im się podobało i tak dalej.

Gość tyton
"Więc to oni mogli się pohamować, i nie mówię tu o rżnięciu dla zabawy, bo też się w takie bawiłam." czyli nie jestes lepsza :o w czym wiec widzisz problem? :o zal

Gość wara od cudzych sypialni
..w dodatku nie rozumiesz przenośni.. trzeba było podejsc irzec: Przepraszam, ale czy moglibyście włozyć w to więcej uczucia, bo nie moge tego śłuchać?

Gość miałam kiedyś koleżankę
która otwarcie mówiła, że godzi się na różne rzeczy w łóżku, których nie lubi, ale oczekuje w zamian od swojego NARZECZONEGO drogich prezentów :o Szok.