Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana studentka

Pomocy ! Gdzie schowac ściągę ?

Polecane posty

Właśnie dowiedziałam się , że jutro mam wazny egzamin , pisemny. Nie zdąże się nauczyć i też nikt z egzaminu mnie nie zwolni w związku z tym, że lezałam z 40` gorączką i nie wiedziałam że trzeba sie uczyć :o Gdzie schować/przykleić ściąge ? pomocy !

Gość wejdz na sale i zemdlej
zwolnia cie do domu :classic_cool: tylko pocwicz w domu i dobrze dopracuj szczegoly :classic_cool:

Może najpierw potrzymam ściągę w pupie, to żaden wykładowca nie będzie chciał do mnie podejść ?

a fee...studiuje i sciaga...nieładnie.... najlepsza sciaga to wiedza...rzetelnie przyswojony material... lepiej idz do lekarza po zwolnienie... na nast egzamin sie naucz... nie wiem co studijesz...ale wyobraz sobie ze idziesz do lekarza z jakims problemem...a on ma pustke w glowie,bo gdzies zapodzial sciage:D:p:o bosz.....

ja ci powiem tak. Ściągać nie umiem, odważyłam się tylko raz. Byłam w spódnicy i cielistych rajstopach, i ściąge miałam jedną na wysokości uda pod rajstopami (spódnica do góry i ściagasz) a drugą napisaną na chusteczce higienicznej. Nie złapali mnie, ale i tak niewiele udało mi się ściągnąć :)

Gość ajjaaa
ja sciagam tak :sciaga miedzy nogi a pozneij pod reke albo w dlugopise intyfikatorze......... w rekawie... w rajtuzie jest tylke posmysłów ale najlepiej jest miec ja w glowie

Gość przyszyj do sweterka
w środku. Sweterek musi być odpinany koniecznie :) Zależy jak duża ta ściąga. Włóż pod rajstopy nad kolano i potem spódniczkę podsuwasz do góry :)

Gość wypatrzę wypatrze
kazdą ściągę

Gość 2studentka
jak mam gorączkę to mi jeszcze lepiej wchodzi do głowy

Gość jezeli Ty sie o takie rzeczy
pytasz to Ci powiem, ze lepiej sie za to nie zabieraj... Poza tym do jutra nie zdazysz zrobic sciag z prawdziwego zdarzenia ;)

Gość weź laptopa
albo kup se porządną komórę z duzym wyświetlaczem i pamięcią

Najlepiej spod reki, zawsze do rekawa mozna wsunac. A po calkowittym skorzystaniu do kieszeni. Chyba masz gajerek z kieszeniami?

Kobieto...a co studiujesz? nie pisz tylko ,ze prawo...albo jakis kierunek nauczycielski:o

i co tak najezdzacie? Podczas pisania sciagi czlowiek tez sie uczy ;) Poza tym sciagac tez trzeba umiec ;)

A jak ubiorę długie kozaki i na kozaku u góry przykleję ściągę ? Nóżke na nóżkę zarzuce pod ławką , spodnie 3/4 trochę podniosę to może coś zobacze :P Aż mnie brzuch z tego wszystkiego rozbolał :P

Możesz kupic sobie metalowa linijke. Wyglada mniej wiecej tak http://www.twenga.pl/dir-Sprzet-biurowy,Akcesoria-szkolne,Linijka-metalowa , mozesz na niej napisac cos ołówkiem, moze nie napiszesz duzo ale zawsze coś. Raczej sie nie skapną gdyż bd widziec ze to zwykła linijka. Sposób sprawdzony. I jest nie droga;p za to bardzo przydatna.

Gość schizof
bibliotekarstwo? chyba bibliotekoznawstwo

Gość klaudiaw41
ja zawsze chowam do piórnika i później wyciągam pod kartke albo pisze na palcach od ręki weź kup długopis ze ściągą albo wsadź pod rękaw ja często ściągać i naszczęście nikt mnie nie przuyłapał sory za błędy