Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kyiiks

Kolczyk na dłoni

Polecane posty

Gość kyiiks
nie ma nikt?

po 1. nie podoba mi sie po 2. to bardzo niebezpieczne - mozesz o cos zawadzic i rozerwac sobie skore

Gość lukierkowamama
sama bardzo lubie piercing ale to juz przesada

a mi się nie podoba,ja w tym temacie pozostaje tradycjonalistką: ucho pępek,brew, nos i język. W ustach w ogóle mi sie nie podoba,za to na języku wygląda rewelacyjnie,wiem bo sama mam ;)

Gość popiertolilo was konkretnie
:o

nie boli. tzn boli ale jak normalny kolsczyk bardzo mnie sie w tym miejscu podoba, ale jeszcze bardziej na nadgarstku-jak tylko zamowienie z surfacami przyjdzie, to bede miala

Gość jnbkuiogko
fuu obrzydliwstwo

Gość kremowka99
strasznie długo sie paprze. ;/ poza tym jest b. duże prawdopodobieństwo, że non stop będziesz go podrażniasz.

Gość Anq25
Nie polecałabym Ci przebijania dłoni na wylot...raz że przez to że się długo babrze (bo wiadomo ręce cały czas pracują)...dwa może przeszkadzać i jeszcze narażasz się na naderwanie skóry. W dłoni lepiej sprawdzają się microdermale. Pod skórę wszywana jest jedna część a na nią wkręca się jak śrubkę nakładkę ozdobną. Nakładka jest wymienna, więc możesz różne wzorki. Nawet jak się zerwie to będzie mała blizna jak zdrapanie. Szybciej też się goi i łatwiej przejść okres gojenia. http://www.bodymx.nl/cms/images/stories/bodymx/microdermal.jpg http://i4.bebo.com/046a/15/mediuml/2009/02/08/17/56978189a10054256262ml.jpg http://farm3.static.flickr.com/2394/1535954087_6efa142eaf.jpg

no ja sie przyznam ze pierwszy raz widze jak to wyglada... nigdy wczesniej nie mialam okazji... ale osobiscie nie podoba mi sie to...

jako iz znam sie troszke na tym powiem tak- to nie sa kolczyki na stale, so wkladane po czym po kilku tygodniach musza zostac usuniete. wiec mozesz sobie zrobic jesli chcesz poszpanowac na kilka tygodni zaplacic 150 zl a potem go wyjac:) zanim zniknie opuchliznai zaczerwienienie mija okolo 9-12 dni. samo przebicie jest lekko bolesne ale nie ma dramatu. sprawdz sobie na stronkach z bocy modyfication, na forach doradza Ci na co uwazac, bo jednak mimo wszystko moze byc to zabieg niebezpieczny dlatego trzeba go przeprowadzic w dobrym salonie. jest to zabieg w stylo wolverine. jesli masz jeszcze jakies pytania to smialo