Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyyynkkaaa

Podoba Wam sie kolczyk w tym miejscu??foto

Polecane posty

Gość Blondyyynkkaaa

Kolczyk w mostku, ma ktos? A raczej pytanie glownie do kobiet;) Czytałam, e nie boli (choc wydaje sie to nieprawdopodobne) i, ze szybko sie goi. Podoba Wam sie>? Takie cos jak w linku, tyle tylko, ze jestem osoba sczupla, z malym biustem - nie mam przedzialka miedzy piersiami, mam widoczny lekko mostek. Czy wygladaloby to w porządku?

Gość Blondyyynkkaaa

To jest ohydne... i tym razem piszę serio, bez jaj. W ogóle kolczyki w innych miejscach niż ucho są obrzydliwe, jak widzę ludzi z tym to chce mi się wymiotować. Dziewczyno, nie oszpecaj się!

Gość lukierkowamama
to mi sie poodba ale jak ktos ma wieksze piersi wiec ja niestety nie, choc i tak pewnie zaraz bedzie ze mamom nie wolno;) a zrobilabym ale poczucie smaku nie pozwala przy malym biuscie:(

Gość on 255
ohyda, ble

Gość Magdalennnkaaaaa
Hmm, moj chlopak także mowi, ze jemu się nie podoba, ale, ze to moje cialo, wiec moge zrobić co zechcę. Faktem jest, ze tatuaż na całe życie - więc nie chcę. Kolczyk z pepku, nosie itp - oklepane. A chcialabym cos zmienic w sobie, aby wygladac inaczej i sie troche wyroznic z tlumu. Jest tu jakikolwiek facet, ktory uwaza, ze wyglada to niezle? Jak pisalam - mam maly biust...mogloby go to trochę ozdobic, skoro sam w sobie rozmiarem nie przyciaga wzroku;)

Gość hfhdfh
na pizdzie sobie zrob

Gość Magdalennnkaaaaa
to ja jestem autorka. Wlasnie mnie sie zdaje, ze przy malym biuscie wygladaloby to lepiej;) przy duzym, to juz byloby wszystkiego "za duzo";) Z ta reanimacja - holera... mozesz miec racje:O

Gość gość
ja miałam. ból jest nie do opisania, ja akurat zemdlałam. mi osobiścvie się podoba lecz są różne gusta. kolczyk goi się dość szybko, mój po tygodniu był już praktycznie wygojony ;)

Gość kermitt
mi sie podoba kolczyk w kazdym miejscu u kobiety, wogole uwielbiam jak dziewczyna eksperymentuje ,,zmienia,bawi sie ubiorem, wygladem, fryzurą to jest tak kobiece i fajne, zmienianie siebie ,buty dodatki, uwielbiam to, takze wal smialo od tego jest zycie zeby robic wszystko co sie chce (of kors w sensie pozytywnym)🖐️