Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienka0089

co mam zrobic? pomóżcie

Polecane posty

Proszę pomóżcie mi... spotykam sie z chłopakiem od maja tego roku początki były zajebiste.. codziennie razem.. az do wrzesnia.. pozniej zaczela mu sie szkola.. studia.. i od tej pory wlasnie sie zaczelo .spotykamy sie raz w tygodniu poniewaz on w tygodniu mowi ze jest zmeczony po pracy a weekendy sie nie widujemy bo jest zmeczony po szkole ;/ jest mi strasznie przykro kiedy w weekend musze wyjsc sama bez pawła a kolezanki sa ze swoimi chlopakami.. ale to juz nie o to chodzi.. zniosła bym to ze spotykamy sie raz w tygodniu ale on w ogole do mnie nie pisze.. chociaz powinien do mnie zadzwonic czasem cos napisac typu co robie.. a on nic wysyla mi buziaczki rano i wieczorem pisze na dobranoc smsa.. to np glupi drobiazg ale wczesniej robil opisy dla mnie na gadu a teraz nie robi.. na naszej klasie pisze mu komentarze na profilu wysylam buziaczki a on nawet mi nie odpisuje.. nie wychodzimy nigdzie;/ a jak juz sie spotykamy to sie kochamy... i martwi mnie to zee on nie chce sie ze mna nigdzie pokazywac i potrzebuje mnie tylko do jednego do seksu.. bardzo mnie to boli i nie wiem co robic:( niby mowi mi ze mnie kocha.. ale to pewnie tylko slowa ktore tak naprawde nie sa nic warte bo gdyby kochal postepowal by inaczej.. prosze pomozcie!! :(

Gość Pewnie boli ale taka prawda
Sama sobie odpowiedziałaś:) Potrzebuje Cię do jednego.

Gość lukierkowamama
a mówiłaś mu o tym jak to widzisz? kiedyś dawno dawno temu miałam takie samo odczucie że tylko seks i po nic więcej mu nie ejstem potrzebna. Jak mu któryś raz to powtorzyłam to w końcu załapał i bardziej się starał. Albo po prostu sie powstrzymaj i powiedz ze nie masz ochoty na seks i czekaj na reakcje.

zawsze tak jest, po pierwszych uniesieniach przychodzi monotonnia i szarośc codziennego życia

faktycznie nieciekawie... mysle że gdyby naprawde cie kochał i bardzo by mu na tobie zalezało to wykorzystałby każdą chwilę by być z tobą albo chociaż na chwile cie zobaczyc. Mój facet potrafił o 23 do mnie przyjechać prosto z 2 tygodniowej delegacji tylko na pół godziny żeby mnie zobaczyc, przytulić i pocałować a na drugi dzien na rano do pracy szedł. Pogadaj z facetem, powiedz mu że boli cie ze tak cie traktuje. Jersli sie to nie zmieni to trzeba poprostu zagryzc zeby i poszukać kogos innego :(

Gość sprawa jest prosta
nie ma sensu pisać i starać się

gdy probuje z nim o tym rozmawiac.. to w ogole zmienia temat mowi ze zaczynam juz swoj notatnik otwierac i przeprzyc glupoty.. ze tak nie jest ze mnie kocha itp;/

ale wlasnie masz racje.. teraz jak bedziemy sie widziec a on bedzie chcial sie kochac powiem ze nie mam ochoty jestem ciekawa jego reakcji... :)

ile ty masz dziewczyno lat? sms, buziaczki na nk,opisy na gg....ja sie chłopu nie dziwie ze cie olewa:D owszem esa napisać to nic złego ale on studiuje a na studiach nie dysponuje się ogromem czasu, a opisiki na gg i komentarze na nk sa dla dzieci...

19 lat.. nie chodzi mi o pisanie komentarzy na naszej klasie albo robienie opisow.. tylkooo musi byc cos nie tak skoro kiedys to robil a teraz tego nie robi? o to mi chodzi...

chcialabys zeby twoj facet mial cie w dupie nie pisal do ciebie a spotykajac sie z toba raz w tygodniu ciagle cie bzykal?

Gość zwyczajnie dojrzal
:D student a nie dzieciak z liceum:D

Gość bawi sie Tobaaaa

Gość mam syna
ktory ma 18 lat i zali mi sie non stop w tym stylu"mami czego ona ode mnie chce":D przeciez pisze:D

a moim zdaniem facet na studiach poznał nową i ma Cię gdzieś. Nie potrafi Cię zostawić i takim zachowaniem czeka aż Ty to zrobisz.

Gość niestety roznica
miedzy 18 , 19 letniem nawet w przypadku mezczyzn! o ile tak i ich mozna nazwac jest zasadnicza, kobierta 18 letnia to co innego nbiz 18 letni mlodzian, a nawet inaczej 18 letnia kobieta to cfo innego niz 25 letni mlodzian i dopoki kobiety te i owszem inne tego nie pojma beda problemy:)

Gość mezczyzni zaczynaja myslec
gdzies tak okolo 25, 26 roku zycia:D

Gość big mewa
Sa 2 czynnosci , ktore mozesz uczynic, jesli Ci na nim zalezy ... 1- szczera rozmowa z nim, polegajaca na tym, ze Ty najpierw wszytsko mu mowisz, tylko nie metaforami tylko jak do faceta, stanowczo i konkretnie , zeby zrozumial, a potem Ty udzielasz mu glosu i on sie wypowiada, na koneic wyciagacie wnioski, i albo cos naprawicie, albo sie zegnacie . 2- po prostu traktujesz go tak jak on Ciebie , albo jeszcze gorzej :) moze jak poczuje strach , przed tym, z emoze Cie starcic to zacznie cos robic. Musisz stac sie zimna ... malo uczuciowa, Nie zawsze opisywac na wiadomosci, albo ze sporym opoznieniem :) odpisywac wesolo, ale zimno wogole gadac tylko jak z kolega, zadne buzkai, czule slowka, wypominajki, ze ty to jestes, taki siaki i owaki , masz mnie w dupie itp.(a jakbys z nim gadala tak jak napisalam punkt wyzej to etz nie traktuj tego na zasadzie, ze jest taki i siaki, ze ma cie w dupie itp, skup sie na tym co ty czujesz, ze jest ci przykro, zle, ze czjesz sie nie kochan nie potrzebna, ze cie to boli itp). I nawet nie mej czasu dla niego na ten ejdne dzien w tygodniu, powedz ze umowilas sie z koelzanka, albo, ze jedziesz gdzies z rodzicami, albo muszisz sie uczyc, co kolwiek, ty sie muszisz zajc soba, a nie tworzyc otoczke przy facecie ;/ Pameta ze ejsli mu zalezy na Tobie, to albo sam zobaczy cos ie dzieje, i zcaznie dzialac, albo po rozmowie z Toba cos mu sie rozjacni(w co watpie, albo ebdzie to mziana na 2 tygodnie) Najlepsze sa czyny ;/ A i jak narzie nie pzowol mu sie tez dotykac ;] tylko buzi i juz, ogranicz sex, wiem ze wytrzymasz, on nie, ale zacznie sie zastanwiac , co ejst nie tak, ze cie traci, ze moze znalzlas sobie koghos innego- a niech tak mysli ! i tak nie bedzie mial jak tego udowowdnic, bo rpzciez go nie zdradzasz, ale niech on mysli z etak jest :) A i daj spokoj sobie z opisami na gg i na naszej klasie, to dziecinne i ponizajace ;/

Gość MISIOLANDA CZY JAK CI TAM
jestes super materialem dla psychola

Gość big mewa
o ile masz faceta wspolczuje:D

Gość ghjuikopl
jesli nic nie zrobi,. to sama bedziesz mec odpowiedz- po prostu mu nie zalezy i juz ;/ w tedy nalezy odejsc, nawet jak sie kocha, bo nie ma sensu kochac bez wzajemnosci i prosic sie o milosc;/ Zycze powiwdzenia

Gość big mewa
ta niby czego wspolczujesz ? Nie pisalam tego do ciebie wiec wiesz , kazdy ma inne metody,i inaczej podchodzi do pewnych spraw ... ja akurat wiem to z autopsji ;] pisalam do autorki, nie do ciebie . ps. Zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia, ze w ostsecznosci, mogals mu sie znudzic,mogl sie zaintersowac inna, i dlatego takie ma podejscie, czekajac az ty go zostawisz. Ale nie koneicznie nie nalezy odrazu tak myslec. Z reszta zalezy jaki z niego czlowiek ... Ty znasz go lepiej