Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zoa

poczta pytanie

Polecane posty

z mojej skrzynki mailowej zniknęły wszystkie maile zarówno te wysłane jak i odebrane:O jak to się mogło stać?

Gość
tez tak kiedys mialam na o2 napisalam do nich i wszystko wrocilo

można do nich napisać? ja mam pocztę na interi

Gość
mysle, ze na interii te jest ktos do kogo mozna napisac nie wiem, bo nigdy nie korzystalam z tej poczty tak jak juz pisalam, na o2 mialam kiedys tak, i napisanie do nich pomoglo

poczekaj do jutra, może wszystko się unormuje. mogli mieć jakąś awarię. ewentualnie ktoś Ci zrobił bardzo nieprzyjemny żart, no ale chyba nie udostępniałaś nikomu swoich haseł?

Gość nie wlasnie ze
mam jedna poczte na interii, ale juz nie korzystam, w regulaminie jest napisane, (szkoda, ze tak pozno doczytalam sie) ze jesli nie korzystasz z tej poczty przez jakis okres czasu, m-c, moze wiecej czasu... dokladnie nie pamietam... to Ci usuwaja wszystkie maile:O Niestety... taka jest poczta na interii :P Jak sobie wyjedziesz gdzies w dluuzsza podroz i nie bedziesz z ich poczty korzystac, bo np. nie bedziesz miala dostepu do internetu to czyste konto zastaniesz, wrr... ja tak stracilam wiele maili. nigdy wiecej interii.

Gość kaskadka
nie ma to jak gmail

Gość nie wlasnie ze
ale napisac do nich sprobuj skoro to wazne maile to moze jeszcze je odzyskasz. i daj znac tutaj jak ta sytuacja sie skonczyla 🖐️

Gość drugi grzech główny
zainstaluj sobie thunderbirda czy coś w tym guście i pobieraj pocztę przez to, nawet jak interii odpierdala to przynajmniej masz pewność, że nic ci nie zginie. i niestety na interii jest tak, że jak nie wchodzisz na pocztę jakiś czas to czyszczą konto 🖐️

Gość kamyk niebieski
na interii jak przez 45 dni nie wejdziesz, to czyszczą konto. Potem dają chyba jeszcze tydzień na odzyskanie, a potem wsio przepada. jakoś tak. Mi też konto posprzątali kiedyś i pisałam do nich, ale bez efektu.