Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dontGETit

Jak z kimś nie pogadam to chyba pęknę

Polecane posty

Gość dontGETit

Witam. Po raz pierwszy pisze na jakimkolwiek forum, mozna powiedziec ze wlasnie sie rozdziewiczam :) Tak mnie meczy i zżera jedna kwestia , mozna powiedziec damsko-meska , ze po prostu czuje ze musze z kims pogadac , znajomi odpadaja stad ta desperacka proba forumowa..tylko czy komuś TU chce sie z naiwniara w potrzebie gadac, wysluchiwac, odpisywac ?

Gość dajesz
:D w czym rzecz

Gość konsi45
tak na jaki temat chcesz rozmawiac ja tez sie nudze

Gość konsi45
co z toba

Gość juz sie nagadala
:D

Gość konsi45
albo pekla

Gość 898989
i ja chętnie poslucham

Gość dontGETit
meczy mnie sprawa ktora stala sie poltora roku temu, czy to nie idiotyczne? dowiedzialam sie wczoraj , kompletna proscizna, ze facet z ktorym wtedy bylam ( swieza wowczas znajomosc ) spotykal sie jednoczesnie z inna laska, jezdzil na zagle, robil zdjecia , ala maz i zona...musialam byc chyba kuźwa kompletnie zadurzona albo on komletnie sciemnial, ale mi sie wydawalo nawet do wczoraj ze to byly nasze najlepsze dwa miesiace, potem niby wyjechal, potem wrocil, nigdy juz tak jak wtedy razem - nie bylismy, choc on bardzo chcial po tym "niby" powrocie. . ostatnio laczyl nas juz jedynie sporadyczny sex, dlaczego to tak kurwesko mnie meczy ????? ? sprawa tak stara , o facecie z ktorym juz dawno laczyly nas niezbyt scisle relacje ...

Gość czyli jednym slowem
robił cie w balona... no wiadomo dlaczego cie to meczy .. cos was łaczyło jakby nie było, kiedys, wiec boli

Gość dontGETit
czuje sie jak idiotka, kompletna !! tka mnie to drazni, nie wyrabiam, jak glupia ges.. wybaczcie wolne pisanie, ale mam problemy z formuowaniem mysli, o co mi tak naprawde do jasnej cholery chodzi, chyba zgluialam do cna

Gość dontGETit
ale sprawa z przed poltora roku!! najgorsze ze tyle naoszukiwal, ale w to ze cos do mnie czul wierzylam jeszcze do wczoraj, nie wiem tylko dlaczego tka mi teraz bez tej wiary zle

Gość czyli jednym slowem
no ale o co ci własciwie chodzi, chcesz mu o tym powiedziec, że wiesz? czy nie mówic ... czy co? :)

Gość piiieeerrrrddduuuttt
ni i pekł

Gość konsi45
musisz doprze przygladac sie swojim partnera jakie maja zahowanie czy nie robia cie w konia a ty bylas moze zbyt zaslepiona by to dostrzec moze czulas cos do niego ,albo nielubisz byc robiona w huja

Gość konsi45
niewiem

Gość dontGETit
kto lubi ? najgorsze ze tyle czasu jescze sie znalismy, jescze do niedawna przeciez , sie spotykalismy , i nagle przez jakis glupi zbieg okolicznosci sie dowiadujesz ze ze od zawsze prawie siedzisz na steku klamstw, nic nie jest tak jak sie wydawalo byc

Gość czyli jednym slowem
sama sobie odpowiadasz? :D hmmm to juz nie pogadamy....

Gość ktoś mi może powiedzieć o
czym ona pisze? :O

Gość czyli jednym slowem
to wyzej to nie ja posłuchaj jak sie spotkacie to nie gadaj z nim o tym udawaj , ze doskonale wiedziałas ze to pallant:D uniekniesz tego, ze robil cie w balona

Gość dontGETit
prostu - czy robiąc laske można stracic dziewictwo?

Gość NO. BO DZIEWICTWO
TO STAN PSYCHIZNY A NIE FIZYCZNY

Gość dontGETit
wydaje mi sie ze dowiedzialam sie tylko dlatego , ze w koncu zdecydowalam sie z nim zerwac kontakt. on zdaje sie hccial zebym sie dowiedziala, zasrany gnojek!!! tylko to jest ta denna sprawa, ktorej nie czaje , i tak planowalam zerwc kontakt, wlasciwie to zrobilam juz praktycznie, czemu taka idiotyczna sprawa mnie zatem rusza!! mam ochote na zemste !!

Gość dontGETit
tak ,wlasnie robie , olewam, wiem ze to najlepsze, ale w srodku mnie po prostu skreca , zeby sie jakos wyladowac

Gość konsi45
wytni mu jakis kawal kurwa a co

Gość dontGETit
taak, dobre, jaki? z drugiej strony, znize sie do jego gowniarskiego poziomu... jestem naiwniaczka skonczona ot co