Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jets mozliwe

kuzynka ma paskudnego chlopaka- okropny jest

Polecane posty

Gość jak to jets mozliwe

moja kuzynka, sliczna madra dziewczyna lat 23 od jakiegos czasu ma chlopaka, ktory ani nie jest ladny ani za madry. Przeklina wlasciwie non stop, papierosy wrecz caly czas ma w buzi, nie ma zbytniego szacunku do jej rodzicow. Ostatnio wujek zwrocil mu uwage gdy sie nie tak zachowal a on do wujka "Ty chu*u" itp itd wujek sie zdenerwowal i wyrzucil go z domu, ale kuzynka sie spakowala i poszla z chlopakiem. Mysle ze wujek i ciocia nie powinni wtedy nic robic, chlopak nie pracowal wtedy jeszcze i gdyby sie kasa skonczyla to pewnie by kuzynka wrocila, a tak ja prosili, przepraszali - nie wiem za co- i kuzynka wrocila. Ostatnio z nimi gdzies jechalam i kuzynka prowadzila samochod. Zaparkowalismy a jak wrocilismy na parking to jedna kobieta grzecznie poprosila kuzynke czy moglaby troche cofnac samochod bo ona nie moze wyjechac, na co jej chlopak krzyknal do kobiety "ku**a wypie****", kuzynka nie zwrocila mu uwagi ale ja tak. W sumie przy mnie nie przeklina i jakos sie zachowuje ale to dlatego ze mam "twardy" charakter i nie lubie gdy ktos sie zachowuje przy mnie tak jakby nie mial do mnie szacunku i go wyzalam niezle kilka razy, za co oczywiscie kuzynka sie na mnie juz nieraz obrazila. Zastanawiam sie co ona w nim widzi? Jak to mozliwe ze tak go kocha? wiem ze powiecie zebym sie nie wtracala bo to nie moja sprawa ale trakuje kuzynke jak prawdziwa siostre, zawsze bylysmy najlepszymi przyjaciolkami a teraz po prostu jej nie poznajemy! Zmienila sie bardzo, zwykla cwaniara...

Gość jak to jets mozliwe
nikt nie pomoze?

Gość fascynujący tamat

Gość znawca meskiej psychiki
Za dlugi post zeby przecietnemu mezczyznie chcialo sie go przeczytac.

Gość wallizeczka
HOHO, jaki kogut z tego jej chłopaka. Dają sie wszyscy terroryzować, gluptaki. Z takim to trzeba twardo

Gość jak to jets mozliwe
jest dlugi - przepraszam ale chcialam opisac kilka sytuacji, aby jasno przedstawic sprawe. I dla mnie to jest ciekawy temat bo problem polega na tym ze super dziewczyna nagle!!! zmienia sie nie do poznania, nie tylko ja tak sadze, ale co z tym zrobic?

Gość Emmett Fitz-Hume
Powinien mu wujek wpierdol spuścić 😠

Gość jak to jets mozliwe
wallizeczka - w sumie tylko ja twardo z nim postepuje dlatego do mnie ma szacunek...ale jak widzialas gdy wujek go wyrzucil to kuzynka sie spakowala i poleciala za nim! to ich jedyna corka nic dziwnego ze sie o nia boja i nie chca jej stracic. wola zeby on przebywal u nich i zeby wiedzieli co corka robi. Reszta rodziny tez sie marwi ale sie nie wtraca, a przyjaciele coz? jej chlopak powiedzial ze sa beznadzieni wiec juz sie z nimi nie przyjazni. Jakis hipnotyzer z niego? taki dobry w sexie ejst czy co? nie rozumiem nic

Gość .....ot ..co.....
pewnie dobrze bzyka :classic_cool:

Gość cdarg
A cóż chcesz z tym zrobić. Jak będziesz jej truła to ona tym bardziej nie będzie chciała sobie go odpuścić. No chyba że on jej wpieprzy to wtedy ona może na oczy spojrzy. Jedynie co to nie powinniście pozwalać sobie na teksty tego chłoptasia

Gość walizzzeczka
Daj spokój, to nie twój problem. Może to jej pierwszy chłopak, musi jej dopiero dobrze dać w kosć, żeby zauważyła, ze przegina pałę. Czesto tak jest w pierwszym zwiazku - ze by sie "wszystko dla niego zrobiło", też tak miałam, a ze mnie to raczej mamałyga nie jest. Jak jej opadną rózowe chmurki, to zacznie dostrzegac, jaki z niego buc i kopnie go w dupę, to tylko kwestia czasu

Gość jak to jets mozliwe
cdarg - wlasnie na teksty sobie nie pozwalam i w sumie nic jej nie mowie, bo jak ktos jej cos powie to ona zrywa z ta osoba znajomosc. W sumie nie wiem co robic, chyba przeczekac, ale zal mi wujostwa i kuzynki, b to naprawde bardzo wartosciowa dziewczyna

Gość jak to jets mozliwe
walizzzeczka - wlasnie to jest jej pierwszy chlopak. co prawda spotykala sie z kilkoma ale to raczej tylko takie spotkania byly z ktorych nic nie wyniknelo dopiero z tym jest w zwiazku.

Gość walizzzeczka
Ty po sobie jeździć nie daj i nie przepraszaj kuzynki za swoje ewentualne powarkniecia na jej chłopaka - ale tez tej tendencji u ciebie nie widać. Kuzynce powiedz, żeby się nie obrazała, bo ty regulujesz swoje sprawy z nim, a nie z nią, a jak sie obrazi, to trudno. Przejdzie jej. Ona pewnie wie, że to nie jest ulubieniec jej znajomych i rodziny i prędzej czy później sobie to unaoczni, a póki co - zlej to po prostu. Ja też swojemu pierwszemu facetowi pozwalałam na takie rzeczy, na które obecnie NIGDY bym nie pozwoiła. Przez to trzeba przejsć ;)

Gość Chopok
ma zawodówkie ??