Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Trynity 0_o

Nie lubię Ery.

Polecane posty

Jestem zła i muszę się wygadać. Skończyła mi się umowa, w Erze. Poszłam zobaczyć co mi zaoferują nowego. Pan postukał w komputerze, poklikał. I oświadczył, że po 6 latach płacenia rachunków, należą mi się śmieszne "bonusy". Na pytanie ile kosztowałby telefon (trochę lepszy niż Samsung Avila), pan poinformował mnie, że jak dla mnie ( a niskiego abonametu nie płacę), to jedyne 1000zł, myślałam, że z krzesła spadnę. Obcięli liczbę SMSów, a za telefon wart w sklepie bez umowy 1000zł w abonamencie chcą za niego 1000zł. Pożegnam się z Erą. Nie to nie, są lepsi od Was.

chyba jakos zle to rezegrałas. do mnie dzwonia juz 3-4 mce przed koncem umowy, a jak i tak wytrzymuje prawie do konca, mowie im z maja kiepskie warunki itp, udało mi sie ugrac niezłe rzeczy. ale najlepsze jest gdy chcesz rozwiazac umowe :D ale to chyba w kazdej sieci :P

Gość też nie lubię Ery
masz rację, brawo. Mi wcisnęli telefon, który się 5x popsuł. Na nowy nie chcieli wymienić. W gwarancji oszukiwali. Na 5 napraw wpisali 3. Pierwszy i ostatni raz u nich wzięłam telefon. Teraz mi przysłali zmianę regulaminu nie wiem po co, jak dawno mi się umowa z nimi skończyła, i do tego ulotkę, że warto z nimi zostać. Niech spadają na szczaw.

Kiedy do mnie dzwonili też im mówiłam, że oferta jest za słaba i że skoro nie mają lepszej, to poczekam jeszcze. Ale czekać się nie opłacało:/

Gość dominikzet
ja też jestem w erze i bardzo tego żałuję i czekam do końca umowy i zmieniam sieć !!! OSZUŚCI !!!!

Gość .alice in chain.
plus jest o niebo lepszy

ja nie bralam tel i mam za 5 zł 2 darmowe nr( i te nr maja do mnie darmmo:)) i 270 minut do wszystkich za 55 zł

Gość własnie zerwałam z PLUSEM
to sa naciągacze i oszuści...

Gość ja ostatnio zmienialam
abonament z 45 zl na 60 zl bo byla taka promocja.mBabka poinformowala mnie ze za 5 dni juz bede miala abonament za 60 zl ale zaplace iles tam % z tego abonamentu za 45 zl ( za tyle dni ile z niego korzystalam) i iles % za abonament za 60 zl ( tez za tyle dni ile z niego korzystalam ) dokladnie sie o wsyztsko wypytalam a jak przyszlo co do czego to dostalam rachunek na 105 zl! zadzwonilam od razu i wyzwalam a babka mi cos tlumaczyla mieszla nic z tego nie rozumialam. dodatkowo ostatnio o 8:00 gdy spalam zadzwonila babka z biura obslugi z jaks promocja, podziekowalam gdrzecznie odmowilam a ona z 6 razy "ale dlaczego przeciez..." na koncu krzyknelam "bo nie" i sie rozlaczylam. Niestety umowa konczy mi sie za poltora roku! Juz nie moge sie doczekac jej konca!

Gość dlatego najlepiej mieć
telefon w prepaidzie

Na dodatek chcą zmusić mnie do podwyższenia abonamentu, bo już nie ma abonamentu, w takiej kwocie, jaką aktualnie płaciła. Jest niższa, oczywiście z mniejszą ilością minut, co mnie nie zadowala, albo wyższa, większa kwota, ale minut aż tak dużo to też znowu nie ma. I to nowe przeliczanie, 1 minuta 3 SMSy, a nie jak było wcześniej 4. Tylko, że to akurat wszystkie sieci zmieniły.

Gość daj sobie spokój z abonamentem
i przejdź na kartę. Bardziej się opłaca i nie wiążesz się umową z operatorem, który traktuje Cię jak sama widzisz.

dlatego najlepiej mieć, daj sobie spokój z abonamentem: Macie całkowitą rację, szybciej tam się sama dorobię telefonu, niż od darmozjadów dostanę.

ja ma 25 i przez 3 miesiące dodatkowo 25 40 darmowych minut i na 180 minut na soboty i niedziele a stawka to 20 groszy w sieci czy darmowe minuty też się sumują

Gość ljbkjvjvl.
nie znasz sie to ze placisz duze rachunki, nie jest rownoznaczne z zyskiem firmy a to korporacja tam chodzi o zysk, z reszta w kazdej firmie chodzi o zysk tak wiec skoro generujesz maly zysk, propozycja tez mizerna wszedzie tak jest, w kazdej sieci