Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heh_.

studia dzienne ..strata czasu

Polecane posty

Gość heh_.

zauważyłam ze nie opłaca sie studiować dziennie .. to studia dla smierdzacych leni którym nie chce sie isc do roboty,byleby być dłużej na utrzymaniu rodziców . Mój chłopak studiuje dziennie budownictwo 5-letnie.. i jak by nie patrzył jest totalna kicha ;/ musi liczyć na rodziców bo nikt inny mu na to nie da, a gdzie jakieś swoje wydatki. Skonczy studia w wieku 24 lat i dopiero zacznie szukac pracy,jeszcze nie wiadomo czy znajdzie .. koszmar ;/

Gość co cię obchodzi co robią
inni :o

głupoty gadasz studenci na dziennych czasem robia II kierunki na róznych uczelniach i maja czas..a co dopier o na jednym kierunku...przecież moze sobie gdzieś wieczorami dorobić...zamiast dobaru na piwo to do baru moze isc popracować... nikt nie mówi ze za super kase ale znam tez przypadki ze chłopak załapał sie w barze i teraz jest tam prawa reka szefa i ma jakieś udziały w barze....jakoś na dziennych był...

Gość dsaew
wiesz .. Dla niektorych nie licza sie pieniadze , ale to co maja w mozgu .

Gość heh_.
obchodzi mnie to co robi mój chłopak a innych to ja mam głeboko ... i mówie to co zauwazyłam . biały motyl - raczej praca dorywcza wieczorami nie przejdzie bo akurat na jego kierunkuma tyle nauki ze wieczorami to siedzi i sie uczy i praktycznie zajecia konczy o 18 wiec ciezko by było . I nie chce sie utrzymywac z pieniedzy chłopaka bo mam swoje ,nawet bym sie nie komfortowo czuła gdyby chciał mi pieniadze dawac . a gdybym chciała być z nim dla pieniedzy to juz dawno bym nie była . Mowie tylko co zauwazyłam

no to powiem tak: ja zauważyłam, że np. mój chłopak studiuje zaocznie i ma gównianą pracę. właściwie to i gówniane studia. ale wierzymy w to, że będzie lepiej i cała przyszłość jest w moich rękach. :D:D:D 🖐️

Gość heh_.
dsaew - można miec tyle samo w mózgu studiując zaocznie a jednocześnie być samodzielnym i nie uzależnionym od rodziców fajnie- czyli sugerujesz ze po dziennych lepsza prace znajdzie? studiuje na politechnice św. zostało jeszcze 3 lata ale nie ukrywajmy jest ciezko i nie wiadomo co z tego dalej bedzie