Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozstępowaaaaa

rozstępy w.......rowku????????

Polecane posty

Gość rozstępowaaaaa

wyczułam wczoraj dwa zgrubienia w miejscu gdzie zaczyna się rowek, no wiecie pomiędzy pośladkami;) żeby to dojrzeć musiałam je lekko rozchylić, patrze a to roztsępy!!! w środku w rowku!!!! jestem w 38 tygodniu ciąży i do tej pory nie pojawiły mi się zadne rozstępy, przytyłam też nie tak wiele bo 10 kg, więc skąd to się cholerstwo tam wzięło?????:(

Gość uppppp
:( nikogo takie rowkowe rozstępy nie zaatakowały?:(

Gość ja mam i to duzo
mialam dola, mam caly pociachany brzuch dupe i nogi do kolan, na poczatku plakalam nienawidzialm swojego ciala, jak przyhcodzi lato....wole nie pisac nie zakladam juz spodnic tragedia wollabaym miec tylko w rowku a nogi brzuch wolny od rozstepwo

Gość eheeeeeeeeeeheeeeeheeeeeeee
Brzuch mi ominęło ale w rowku :D biodra pośladki uda po wew stronie od cipki dosłwnie i wcale sie nie martwie Moje Szczęscie smacznie spi w swoim łóżeczku, za 2 godz obudzi się do cycusia:) Jakei znaczenie mają rozstępy... żadnego.

Gość oj mają
mają znaczenie ja tez mam rozstepy i na udach i na posladkach, w rowku, na brzuchu i na piersiach.... niby jestem szczupla ale rozstepy bardzo przeszkadzaja strach sie latem rozebrac...latem.... nawet przy męzu sie wstydzę

Gość rozstępowaaaaa
akurat same te w rowku dla mnie nie mają znaczenia, bo ich nie widać, ale przyznam że trochę się przeraziłam bo skoro utworzyły się w takim dziwnym miejscu to boję się że niedługo posieka mnie całą:( A ja jestem jeszcze za młoda żeby się ukrywać pod toną ubrań, a latem nosić zabudowane stroje jednoczęsciowe:(

Gość eheeeeeeeeeeheeeeeheeeeeeee
dla mnie nie maj ą zadnego. Rozstępy ma prawie kazda kobieta, z czasem bledna i sa niewidoczne. :)