Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam jedno

czy zablokowanie kogos na NK oznacza tez usuniecie go ze znajomych?

Polecane posty

Gość pytanko mam jedno

bo nie chce mi sie grzebac w regulaminie

Gość Czarownica1456
tak. blokujesz i się usuwa automatycznie.

Gość hahahahaha masaaakra
akurat nie chce cie sie w regulaminie grzebac.... akurat, leniu!!! nie chcesz tej osoby stracic ze znajomych (ZEBY JA SZPIEGOWAC PEWNIE, JAK TO SIE NA GG ROBI), ale zablkoowac chcesz:D glupia:D glupie gierki...

Gość pytanko mam jedno
chodzi o to ze chcialam zablokowac zeby mi nie grzebala po profilu ale nie zeby sobie pomyslala ze usuwam ja ze znajomych bo cos mam do niej. praca mi nie pozwala zeby mogl grzebac kazdy kto chce. mam minimalne informacje typu studia ale to wystarczy. dlatego pytalam. nie musze tej osoby szpiegowac bo nie chce, nie chce zeby ONA mi grzebala w profilu

Gość pycia00
Mam kłopot,osoba której nie lubię wchodzi na profil mojego syna na naszej klasie,i że tak powiem szpieguje to co w nim jest zawarte,czy to jest karalne,proszę o odpowiedz.

Gość spocony sexy men
Ale co karalne? Że ktoś wchodzi na profil synka? :D

Gość Kobieto, jak chcesz leczyc swo
Pycia, poblokuj co sie da, zeby nic nie mozna bylo widziec i tyle, zobaczy tylko glowne zdjecie i nawet nic nie poczyta

"zi o to ze chcialam zablokowac zeby mi nie grzebala po profilu ale nie zeby sobie pomyslala ze usuwam ja ze znajomych" ale przecież wtedy na 100% tamta osoba dostanie info o tym, że została zablokowana. Więc i tak się dowie, że coś do niej masz :classic_cool:

Gość weweweew
a nawet jeśli nie dostanie info o blokadzie to i tak zobaczy że zdjęcia mogą oglądać tylko znajomi - i co - nie domyśli się? :D