Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klleiro

Wiem żę żona ma kochanka

Polecane posty

Gość grizella
Nie. Ona ma taki charakter.. I w tym przypadku nie ma co ja tłumaczyć... Jak komus cos nie pasuje to nie leci do kochanka tylko rozmawia A jak sie zakochal..to opuszcza obecnego..i jest z tym drugim bez zdrad

A mi coś tu nie za bardzo pasuje. To co było na tym filmiku, ze nie potrafisz an takie proste pytanie odpowiedziec?

Gość grizella
ale czy ona ciebie kocha..okazuje dziwnie milosc...uprawijac sex z kims innym...

Gość a może ona to zrobiła
dla kasy - wiesz brakowało jej może na kosmetyki, czy seksy majtki. No wtedy to jest usprawiedliwiona.

Cholerka co ci mam napisac jak sie bzykaja w mojej poscieli szczegóły kurwa chcesz?

Kasy to jej niebrakuje napewno a ten dupek do bogatych nienalezy ma ryj pokroju Brada Pita

Gość masakra total
Mi najbardziej podoba się wklejenie linka do filmiku umieszczonego w necie.Załozyłabym lewego emila i z niego wysłała jej ten link niech się zastanawia i wykańcza psychicznie kto jej go wysłał:)Ha,ha,ha,ha,ha,ha....zemsta jest słodka:)

Gość smakunia
powiniennes jej powiedziec ze wiesz o tym i kopnac w dupe na droge,dobra rozumiem kochasz ja a czy ona ciebie kocha robiac to z innym:Oskoro macie dzieci to one napewno widza ze inny facet przychodzi do domu a co takie dziecko ma mysles...pomysl otym ja jestem kobieta ale sama jestem temu przeciwna

Gość masakra total
Brada Pita???O qrwa to ja też chcę się z nim przespać!!!!!!!!!!!

nie autorze. wystarczyło odpisac na pytanie, a nie zbywać, a teraz sie oburzać. Muszisz sam to przemyśleć i podjac decyzje. Jeśli chcesz znać nasze zdanie to mogę wypowiedziec sie za siebie. Dla mnie bylby to koniec. Nie potrafilabym zaufać. Nie wierze w takie cos jak "dla dobra dzieci" Dla dobra dzieci, nie rani sie nawzajem. dzieci wiele widzą, więcej niż myślimy.

Gość grizella
To niech z nim bedzie.. Miala za dobrze...kase u ciebie a sex u niego i ciebie..

Gość szczel ją w pysk i zostaw

Gość masakra total
A ja wam powiem,że to tylko pewnie skok w bok.Po co rozpiepszać całą rodzinę.Idź tez sobie zaruchaj i będzie ci lżej.

Gość nozyczka
szczerze Ci wspolczuje... ;/ ja bym sie spytala czy ma kogos , bo ostsnio jest taka dziwna ??? Pewnie odpowie , ze nie, a Ty w tedy pwiesz, ze nie dosc, ze zdradza to ejscze klamie prosto w oczy(nie pokazalabym filmiku-nie przyznalabym sie, ze w domu byla lub jest kamera) Opowiedzilabym jej to i owow, ze w tedy i w tedy , o tej i o tej, w tym mejsu , byla ubrana tak i tak, a on tak i tak, on wyglada tak i tak, i mowila do niego tak i tak, i robili to tak i tak . W tedy bym znow spytala, czy sie myle czy nie ? Gdyby znow zaprzeczyla to w tedy bym jej ten film pokazala :) po czym oznajmila, ze to koniec :) Sorry, ze dla mnie to cos znaczy gdy 2 os. po prostu zdradza...

Niejestem gejem ale tego pieknisia bym wyjebal w dupe tak az by nu szczewo poszlo

spoko autorze, rozumiem. Takie dziecinne zagrania typu wyślij ten filmik do netu, szantażowanie jest bez sensu, nie słuchaj nawet takich rad. Musisz to przemyśleć, i pogadać z nią.

Gość grizella
czemu z nia jestes.. niejedna masz na jej miejsce..moze kolezanka z pracy.. pomysl o tym.. ona ma prawo zdradzac bo dla dobra dzieci i tak jej nie zostawisz.. zbyt pewna siebie.. kazdy romans predzej czy pozniej wychodzi na jaw...

Gość smakunia
ty zapierdzielasz ciezko na to by jej i dziecia bylo dobrze,starasz sie a ona daje dupy innemu...i wsumie ty takim zachowaniem pozwalasz na to bo nic z tym nie robisz dusisz to wsobie a ona dalej to robi:O wez sie w garsc i zrob cos z tym

Gość cugyijk
sorry ale jak kobieta ejst niedopieszczona , czegos jej brakuje, jak facet ja zlewa, to najpierw z nim gada, alebo star sie zwroci jakos jego uwage ... cos sie zawsze porzed tym dziej pokazuje to... Dopiero w tedy gdy jest naprawde tragicznie, to kobieta sie oddala szuka dopelnienia gdzie indziej . Napewno bys wiedzial i dal jej to czego pragnela.

cholerka jestes ok to grozi kryminałem miewam koncepcje popełnienia głupoty ale pare lat służby na wzgórzach golan mnie czegos nauczyły

Gość grizella
problem zdrady kobiety pojawil sie tylko w tym zwiazku..czy w poprzednich zwiazkach..bo jak tylko w tym...

Gość bbbbbbbbbbbccc
Kobieta nie będzie szukała kochanka, jesli ma wszystko w domu, mam na mysli szacunek, opiekuńczość, a przede wszystkim zainteresowaniwe ze strony męża Musiałó czegoś tu zabraknąć, czegoś o czym nie rozmawialiście, albo nie docierało do Ciebie. Pomijam kobiety, które zdradę mają w genach, resztę usprawiedliwiam...nie ma winy bez przyczyny

Gość grizella
czyli ona ma to w genach.. Trudno sie mowi.... Jedni pasuja do siebie inni nie. Ta nie pasuje. I nie jest warta ciebie. Bo tak na prawde ofert na sex kazdy ma duzo. Pytanie czy korzysta. Jesli w poprzednich nie bylo..to nie wmawiac..ze nie dopieszczona itp.. Wina jest w niej. I wazne kiedy byla zdrada..jak po 2 do 5 lat zwiazku..to szok..Bo inne zwiazki tez tyle trwaly a zdrad nie bylo...

A tam co zrobie to zrobie dzieki zes cie pogadali zemną troche mi lzej pozdro dla wszystkicz